• Geri dön

  • 812 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Üstelik 6 Ay Ödemesiz 60 Aya Varan Vade Fırsatıyla!

Kelebek imzalı yepyeni koleksiyon Milagro; oturma grubu, yemek odası ve yatak odası takımlarıyla yüksek konfor anlayışını yeniden tanımlıyor.

Kelebek imzalı Milagro koltuk takımları, özel tasarımıyla yaşam alanlarında aradığınız rahatlığı en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefliyor. Geniş oturum alanı sunan 4’lü koltuk seçeneğiyle konforu yeniden tanımlayan Milagro koltuk takımı, koleksiyonun tarzını destekleyen metalik gömme kulp ve gold detaylarla zenginleştirilmiş metal ayakların kullanıldığı TV ünitesi, büfe ve yemek odası takımıyla kombinlenerek yaşam alanlarına şık dokunuşlar sunuyor.

Evinizin her ihtiyacı için eksiksiz tasarlanan Milagro Koleksiyonu, siyahın en trendy tonu olan kül rengi ve metalik yüzeyin ahenkli kombinasyonuyla yaratıldı. Her tasarım parçasında yüksek konforu yeniden yorumlandığı Milagro’nun yatak odası takımı tamamlayıcı zarif parçaları olan şifonyer ve komodinin fonksiyonel yapısı kadar, 4 kapaklı makyaj masalı gardırobuyla dikkat çekiyor.

Evinizin tüm ihtiyaçlarını yüksek konforla karşılayacağınız Milagro koleksiyon ürünlerini www.kelebek.com adresinde inceleyebilir ve online olarak sipariş verebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL