• Geri dön

  • 209 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Doğtaş, yepyeni koleksiyonu Likya’nın Koltuk Takımı, Yemek Odası, Yatak Odası, TV Ünitesi ve tamamlayıcı şık aksesuarlarıyla rafine tasarım anlayışına yepyeni bir boyut kazandırmaya hazır. İlhamını, birçok kültürel ve tarihi simgeyi içinde barındıran Likya Yolu’ndan alan koleksiyondaki öze dönüş simgelemesi, tasarımda yer alan çizgisel grafiğe yön veriyor.

Doğtaş, Likya koleksiyonuyla toprak tonlarının doğal ve sıcak atmosferini salonlara ve yatak odalarına taşırken, şık aksesuar parçalarıyla da dikkat çekiyor. Ketenin spor havasını nubuk kumaşın zarafeti ve petek desenin minimalizmiyle buluşturan Likya koltuk takımı, göz dolduran çizgileriyle dikkat çekiyor. Yay ve süngerin bir arada kullanıldığı Hybrid oturum konforuyla iddialı bir rahatlık sunan Likya koltuk takımı, hareketli sırt mekanizması ile isteğe göre rahat oturum ve tek kişilik yatak imkanı sunuyor.

Yolculuğun bir sergisi: Likya Yemek Odası

Toprağın yola yansıttığı doğal ceviz ve krem tonlar ile doğanın dokusuna bürünmüş yüzeyi ile Likya Yemek Odası, yaşam alanına uyumu ve şıklığı getiriyor. Üst tablalarda kullanılan antrasit cam tabla, ürüne renk ve ışık ilişkisi ile zarif bir siluet kazandırırken ceviz ve koton latte renkleri arasında yer alan altın şeritler, zarif bir görünüm kazandırıyor.

Koleksiyona ait TV ünitesinde de ahşap dekor pesaro ceviz ve Koton latte panel renkleri ile bütünlük sağlanıyor.

Göz alıcı detayları ve işlevsel bir tasarımı öze dönüş temasıyla harmanlayan Likya yemek odası ise zarafeti ve modern şıklığı buluşturuyor. Likya yemek odası modüllerinin üst tablalarında kullanılan antrasit cam, toprak tonlarını ışığın yansımalarıyla buluşturarak zarif ve şık silüetler oluşturuyor. Altın şeritlerle süslenen kapak ve çekmece yüzeyleri, geniş bir depolama alanı ve dar alanları bile etkili şekilde değerlendirmenize olanak tanıyacak ölçüde fonksiyonel bir kullanım deneyimi sunuyor. Likya imzalı aksesuar koleksiyonunda tamamlayıcı objeler olarak yer alan farklı formlarda vazolar, fotoğraf çerçeveleri, halılar ve aydınlatmalar, yaşam alanlarına şık bir dokunuş sunuyor.

Doğtaş, EvindeGör uygulamasının da aktive olduğu www.dogtas.com sitesi üzerinden sağladığı online alışveriş imkanıyla ve mağazalarıyla tarz ve uyumun aşkını evlerinize taşımaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL