• Geri dön

  • 489 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Renkler her daim, zamanın ruhunu en iyi yansıtan ifade araçlarından biri olmuştur. Zor dönemleri takip eden canlı renkler ve karmaşık dönemleri takip eden soft tonlar.

2020'nin başından beri yaşanan karmaşık dünyanın en iyi dışa vurumu ise nüde, bej, taş tonlarıyla kendini gösterdi. Doğtaş oturma gruplarında da kendine geniş bir yer bulan bu dingin tonlar, yaşam alanlarının tam da ihtiyacı olan huzuru taşıyor.

Birçok kombin olanağı tanıyan bu soft renk paleti Doğtaş aksesuar koleksiyonlarında yer alan patlak renk tonlarının canlılığı, metal detayların soğukluğu ve mavinin en tatlı tonlarıyla kombinleniyor. Doğtaş Parma koltuk takımı, doğal bir samimiyeti yansıtıyor. Parlak kadife kumalı kırlentler ve ahşap sehpalarla birleşerek günlük hayatın koşturmasından uzakta, iyi hissettiren bir dinginlik yaratıyor.

Dingin hatlarıyla huzura, özel yapısıyla üstün konfor deneyimine davet eden Madrid koltuk takımı, evde geçirilen zamanı keyifli kılacak tüm özelliklere sahip. Maskülen hatları konforun feminenliğiyle buluşturan, yalın çizgisini modern dekorasyona uyarlayan Madrid, ilhamını mavi-gri çizgilerden, cevizin doğallığından ve kapitone detaylardan alıyor. Toprak tonlarını zarif ve modern çizgilerle buluşturan, fonksiyonel tasarımıyla dikkat çeken Likya koltuk takımı, ahşap ve metalin birlikteliğiyle farklılaşıyor. Krem rengi koltuklar, tarçın renkli berjerler ve kahve tonlarında kırlentlerle tamamlanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL