• Geri dön

  • 630 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Kelebek Mobilya, hız kesmeden devam ettiği yatırımlarının yanı sıra, uluslararası tanıtım faaliyetlerine de yeniden başladı. Pandemi sonrası ilk kez bir fuar organizasyonunda yer alarak China Int4l Furniture Fair (CIFF) kapsamında Kelebek, Çin’in Guanzu kentinde Mobilya Fuarı’nda sektör paydaşlarıyla ve müşterileriyle buluşuyor.

Kelebek mobilya, sektörün önemli fuarlarından biri olan ve her yıl katılım sağladığı CIFF Çin Mobilya Fuarı’na bu yıl yeniden katılıyor.

27-30 Temmuz tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarda 130 metrekarelik stant alanıyla yer alan Kelebek mobilya, küresel ölçekteki sektör temsilcileriyle de pandemi sonrası ilk kez bir araya geliyor.

Türk mobilya sektörünün önemli hedef pazarlarından biri olan Çin'deki bu fuarla eş zamanlı olarak Ticaret Bakanlığı desteğiyle Furnistry Virtual 2020 Sanal Fuar organizasyonu düzenleniyor. Böylece fiziki katılımı Çin’de yaşayanlarla sınırlı olan fuar ziyareti uluslararası arenaya da açılmış oluyor.

Kelebek Mobilya 27-30 Temmuz tarihleri arasında CIFF Fuarı’nda HALL 14.1 – C 02 numaralı standında Çin’de yaşayan ziyaretçilerini bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL