• Geri dön

  • 615 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Doğtaş, bu Sonbahar yepyeni Valentin koleksiyonuyla yaşam alanlarının her noktasına seçkin dokunuşlarda bulunuyor.

Doğtaş’ın yepyeni koleksiyonu Valentin’de zarafet sadelikle buluşuyor. Yemek odasından, yatak odasına ve oturma gruplarına kadar evin her odası için sunduğu özel tasarımlarda, nötr renklerinin farklı tonlarını metal ışıltısı ve ahşabın sıcaklığıyla buluşturuyor.

Doğtaş, Valentin koleksiyonuyla fonksiyonel konforu rafine bir tasarım anlayışıyla yaşam alanlarına taşırken, geniş yelpazedeki aksesuar parçalarıyla da dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan halılardan şamdanlara, vazolardan şekerliklere, masa üstü büst ve diğer farklı formlardaki tamamlayıcı objelerle, yaşam alanlarına seçkin dokunuşlarda bulunuyor.

Doğtaş, bu Sonbahar evini kuranlara ve yenilemek isteyenlere 60 aya varan vade kampanyasıyla 89TL’den başlayan taksitlerle koltuk 69 TL’den başlayan taksitlerle yemek odası, 105 TL’den başlayan taksitlerle yatak odası sahibi olma imkanı veriyor. Valentin koleksiyonunu daha yakından incelemek isteyen herkesi online sitesine davet eden Doğtaş, 4443 487 numaralı telefon üzerinden ücretsiz mimarlık hizmetiyle evleri Sonbahar şıklığına hazırlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL