• Geri dön

  • 164 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Doğtaş ve Burçe Bekrek, mobilya sektörüne moda dünyasının enerjisini yansıtacak bir iş birliğine imza atmaya hazırlanıyor. Mağaza dekorasyonundan, kumaş seçimine uzanan kapsamlı danışmanlık yelpazesinin ürünü ilk tasarımlar, Doğtaş’ın 2021 yazında lanse edeceği koltuk koleksiyonuyla müşterilerin beğenisine sunulacak.

Doğtaş, %100 PET şişelerden geri dönüştürülmüş yeni koltuk tasarımını duyurmasından kısa bir süre sonra, doğa sevgisini tasarımlarına yansıtan lifestyle tasarımcı Burçe Bekrek ile yeni bir iş birliğine başladığının müjdesini verdi. Doğtaş bu birliktelikle, yenilenme yolunda ilk adımlardan birini atmış oldu.

Doğaya saygılı kumaşları kullanan, özgün ve cool tasarım anlayışı ile tanınan Burçe Bekrek, Doğtaş markası ile yürüteceği iş birliği kapsamında markanın tasarım ve ARGE ekipleriyle omuz omuza çalışacak. Bekrek, mağaza dekorasyonunda uygulanacak yeniliklerden, kumaş seçkisine, ürün geliştirmeden, aksesuar tasarımlarına kadar birçok farklı alanda danışmanlık verecek.

Yepyeni bir kapsül koleksiyon

2021 yazında büyük oranda yenilenecek Doğtaş koltuk portföyünün yanı sıra, Burçe Bekrek imzalı bir kapsül koleksiyon da mağazalarda yerini alacak. Zamansız tasarımlarıyla, bugünü ve geleceği birleştiren Bekrek, Doğtaş özel kapsül koleksiyonunda günümüzün tasarım ruhunu yansıtmaya hazırlanıyor.

İnovasyon, teknoloji, tasarım ve ARGE

İnovatif yaklaşımları ve teknolojik çözümleriyle sektöre yeni bir soluk getiren Doğtaş, tasarım ve uyumun aşkı mottosuyla çıktığı yolculuğunda. Bu anlayışı mağazalarından koleksiyonlarına kadar her noktada yansıtmaya, her sezon farklı bir yenilik ile geliştirmeye devam ediyor. 2020 yılında lanse edilen ve Doğtaş’ı bir mobilya markasının ötesinde, konsept ürünler sunan bir mobilya ve dekorasyon markası konumuna getiren aksesuar koleksiyonu ise, 2021 yılında genişleyerek müşterisiyle buluşmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL