• Geri dön

  • 196 Görüntülenme

  • 70 Haber

  • 59 İşletme görüntülenme


Doğtaş oturma grupları; ergonomik ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam alanlarında fark yaratıyor. İlhamını hayatın içindeki farklılıklardan alan koleksiyonlar, modern yaşam notalarını zarafetle buluşturuyor.

Doğtaş Larina; yaşam alanlarındaki keyif köşesi
Doğtaş, Larina koltuk takımlarıyla fonksiyonel konforu zarif bir tasarım anlayışıyla evlere taşıyor. Salon ve oturma odaları için konfor vaat eden koltuk ve köşe takımları, keten-kadife türevi farklı kumaş alternatifleri, gold düğme detayları ve geometrik desenli kırlentleriyle yaşam alanlarını sıcak bir zarafetle tamamlıyor. Larina oturma grubunun favori parçası berjer, oval formlardaki orta sehpa ve zigonla tamamlanarak oturma odalarında eşsiz bir keyif köşesi yaratıyor. Ergonomik oturma konforu sağlayan bombeli sırt yapısı ve uyumlu minderleriyle rahatlığı ön planda tutan Larina koltuk ve köşe takımlarının zero-wall mekanizmalı yatak olma özelliği ise, yatılı misafirler için kolaylık sağlıyor.

Doğtaş Mayer; koltuk takımından daha fazlası
Mayer koltuk takımlarının konforlu tasarımı, yalın hatlarla tamamlanırken, sırt, kolçak ve oturma minderlerindeki dikiş detayları, minimalist anlayışı destekliyor. Açılabilir özelliğiyle, rahat bir yatağa dönüşürken tercihe göre meşe ya da ceviz renklerindeki konik ayaklarıyla da dikkat çekiyor. Ekose desenli kırlentler ise, Mayer koltuk takımlarının zarif ve modern tarzına spor bir hava katarak hoş bir denge kuruyor.

Tüm Doğtaş ürünleri için Doğtaş EvindeGör uygulamasından yararlanabilir ve www.dogtas.com online satış sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL