• Geri dön

  • 761 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 393 İşletme görüntülenme


Teknik ürün eğitimleri de DemirDöküm Akademi üzerinden verilecek

Online teknik eğitimlerle sektörün gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor

Pandemi ile birlikte dijitalleşme çalışmalarına ağırlık veren ve bu alanda yatırıma devam eden DemirDöküm, sektörün gelişimine büyük katkı sağlayan DemirDöküm Akademi eğitim platformunu güçlendirmeye devam ediyor. Çalışanlarının yanı sıra iş ortaklarının da mesleki ve kurumsal gelişimini destekleyen kurum, satış ve pazarlama eğitimlerinin ardından teknik ürün eğitimlerini de dijital platforma taşıdı.

DemirDöküm, müşteri beklentilerine doğru ve hızlı yanıt vermek, saha organizasyonunu geliştirmek, tüketicilerine sağladığı avantajları artırmak için hayata geçirdiği DemirDöküm Akademi ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor. 2018 yılından itibaren Türkiye'yi il il dolaşarak yüzlerce iş ortağına marka, satış ve pazarlama alanında eğitimler düzenleyen DemirDöküm, koronavirüs pandemisi ile birlikte bu alandaki eğitimleri dijital ortama taşıdı. Geleneksel eğitimleri dijital ortamda zaman ve mekandan bağımsız online verilmesini sağlayan şirket, bu alandaki iddiasını yeni eğitim başlıkları ve içerikleri ile artırmaya devam ediyor.

Son 4 yıldır müşteri memnuniyetini ve iş ortaklarının satış yetkinliklerini geliştirmek adına tüketici ihtiyacını anlama, değer odaklı satış, etkili satış tekniği, etkin sunum teknikleri, satış, satış takibi ve aktif pazarlama başta olmak üzere yüzlerce iş ortağına 100’ün üzerinde eğitim düzenleyen ve 2020 yılında Satış Akademisini dijital platforma taşıyan DemirDöküm, 2021 yılında da online "Teknik Ürün Eğitimleri" modülünü tamamladı. Müşteri deneyimi ve memnuniyetinin yanı sıra iş süreçlerinde verimliliğin ve başarının artırılmasına yönelik hazırlanan teknik ürün eğitimleri programı, 3 bin 500 iş ortağına verilecek.

16 FARKLI EĞİTİM İÇERİĞİNE ERİŞİMLE BAŞLADI
Önceki yıllarda DemirDöküm Akademi çatısı altında fiziken verilen eğitimlerin online ortama taşınmasıyla satış, pazarlama, müşteri deneyimi ve beraberinde memnuniyetinde önemli bir kazanım elde edildiğini belirten Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Atan, "Türkiye genelinde yüzlerce iş ortağımızdan aldığımız talep ile DemirDöküm Akademi'nin online eğitimlerini geliştirmeye, yeni başlıklar ve eğitim içerikleri katmaya devam ediyoruz. Teknik ürün eğitimlerinin de dijital ortama taşınmasıyla birlikte daha fazla iş ortağımıza eğitim için zaman ve mekandan bağımsız ulaşacak, hayatlarını kolaylaştıracağız. İster cep telefonları ya da tabletleri üzerinden isterlerse masa başında tek tuşla bütün teknik eğitimlere erişimi açtık. 3 bin 500 iş ortağımıza ulaşmayı hedeflediğimiz online teknik eğitim platformumuz üzerinden şu an 16 farklı eğitim içeriğine ulaşılabiliyor" dedi.

“TEKNİK HATALARI MİNİMUMA İNDİRECEĞİZ”
Isıtma ve soğutmada sektörün en geniş ürün gamına sahip olan DemirDöküm'ün geleneksel ürün gamının yanı sıra yeni alanlarda da ürün gamını geliştirdiğini, teknik eğitimlerin öneminin arttığını belirten Atan, "Pandemi sürecinde farklı alanlarda olduğu gibi eğitimde de iş ortaklarımızın mesleki ve kurumsal gelişimini dijital ortamda desteklemeye devam ettik. Bu süreçte alınan eğitimlerle teknik konularda karşılaşılan hatalar minimuma indirildi, müşteri memnuniyet oranımızı artırdık. Yeni eklenen teknik ürün eğitimleriyle müşteri memnuniyetinde referans noktası olmaya devam edeceğiz. Başta montaj olmak üzere teknik hataları tüm ürünlerimiz için minimum seviyeye indirmeyi hedefliyoruz. İlk etapta ana ürün grubumuz olan kombilerimizin 3 modeli için ürün eğitimlerini DemirDöküm Akademi’ye yükledik. Önümüzdeki süreçte oda termostatları, ürün seçim uygulaması, klima, ısı pompası, kazanlar, elektrikli cihazlar, radyatör ve yeni gelecek olan ürün gruplarımız için hazırlanan içerikleri iş ortaklarımıza sunacağız” açıklamasını yaptı.

DemirDöküm’ün fiziki olarak uzun süre önce başlattığı eğitim seferberliğinde DemirDöküm Akademi ile fark yarattığının altını çizen Ufuk Atan, “DemirDöküm Akademi’yi hazırladığımız dijital içeriklerle sektörün en iddialı dijital eğitim portalı haline getireceğiz. Titizlikle hazırlanan eğitim içerikleri dijital ortamda verileceği için her bir iş ortağımızın eğitimlere katılımını takip edip, teşvikler konusunda bireysel hatırlatma yapabilecek, gelişimlerini ayrı ayrı destekleyebileceğiz” açıklamasını yaptı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL