• Geri dön

  • 1.218 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 393 İşletme görüntülenme


Yeni showroom Adana'da açıldı
DemirDöküm, Adana’da büyümeye devam ediyor
İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm’ün Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki toptancı yetkili satıcılarından Rota İklimlendirme’nin Adana showroom açılışı DemirDöküm üst yönetimi ve satış ekibi yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi. DemirDöküm’ün 2019 yılında yatırımlarına devam edeceğini söyleyen CEO Alper Avdel, “Yatırım stratejimiz doğrultusunda bu yıl da 40 milyon TL yatırım hedefimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Türkiye iklimlendirme sektörüne 65 yıldır birçok ilki kazandıran DemirDöküm, satış ağını yeni açılışlarla güçlendirmeye devam ediyor. DemirDöküm’ün Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki toptancı yetkili satıcılarından Rota İklimlendirme’nin Adana showroom açılışı gerçekleştirildi. Yeni showroom DemirDöküm CEO'su Alper Avdel, DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, DemirDöküm Satış Direktörü Ufuk Atan, DemirDöküm Pazarlama Direktörü Bilge Kıran ve Vaillant Group Türkiye yöneticilerinin katılımıyla açıldı.

“YATIRIMLARIMIZI GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Açılış konuşmasında Türkiye'den dünyanın 50 ülkesine ihracat gerçekleştiren DemirDöküm'ün iş ortakları için hazırladığı projelerle 2019'da iddiasını artırdığını belirten DemirDöküm CEO’su Alper Avdel; “DemirDöküm, hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Yaptığımız yatırımların sonucunda 2018 yılında yüzde 31 büyüdük; ihracatımızı ise 100 milyon dolar seviyesinin üzerine çıkardık. Yatırım stratejimiz doğrultusunda bu yıl da 40 milyon TL yatırım gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

DemirDöküm'ün Adana'daki çalışmaları ve doğalgaz kullanımı ile bilgi aktaran Avdel; "Ülkemizin ilk sanayileşen şehirleri arasında yer alan, geçen yıl itibari ile Türkiye’nin en kalabalık şehirleri arasına giren Adana'da doğalgaz ihtiyacı ve kullanımı artmaya devam ediyor. Abone sayısının bu yıl da artmasını bekliyoruz. DemirDöküm olarak Adana ve bölgesini önemsiyoruz. 4 yıl içinde 3 kat büyüme yakaladığımız Adana'da geçen yıl yoğuşmalı kombi satışlarımız 2 kat arttı” dedi.

DEMİRDÖKÜM’LE BERABER BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Mersin merkezli Rota İklimlendirme, 20 yılı aşkın süredir iş ortağı olduğu, iklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm’le beraber büyümeye devam ediyor. Mersin ardından Adana’da yetkili satıcı şubesi açan Rota İklimlendirme, yeni açılan showroom’u ile Adana ve çevresine daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL