• Geri dön

  • 205 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 394 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, Türkiye genelindeki yenilikçi uygulamalarını geliştirmeye devam ediyor. Isıtma ve soğutma alanındaki geniş ürün gamıyla Türkiye’nin yanı sıra 40’a yakın ülkede ısı ile özdeşleşen DemirDöküm’ün Erzurum’daki toptancı yetkili satıcısı Tespa’nın yeni showroom açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti.

Üstün teknolojiye sahip ürünleriyle 69 yıldır tüketicilerin ilk tercihi olan DemirDöküm’ün, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki en büyük toptancı yetkili satıcılarından biri olan Tespa A.Ş.’nin yeni showroom açılışı geniş bir katılımla gerçekleşti. Törene Erzurum Vali Yardımcısı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı, Erzurum Merkez İlçe Belediye Başkanları, siyasi partilerin il başkanları, DemirDöküm Satış Direktörü Fırat İrfanoğlu, Tespa A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Akın Altunışık ve Erzurumlu iş insanları katıldı.

Müşterilerine yenilikçi bir deneyim sunan DemirDöküm'ün Erzurum'daki yeni mağazası ile bölgedeki konumunu daha da güçlendireceklerini belirten DemirDöküm Satış Direktörü Fırat İrfanoğlu, "Isıtma ve soğutma alanındaki yenilikçi ürünlerimizle tüketicilere her mevsim konforlu bir deneyim sunuyoruz. Erzurum ve bu bölgedeki varlığımızı oldukça önemsiyoruz. Yetkili Satıcımız Tespa ile uzun yıllara dayanan başarılı bir iş ortaklığımız var. İş ortağımızın bölgedeki etkinliğini yeni merkezi ile bir kat daha artıracağına inanıyoruz. Bu güçlü iş birliğinin her iki taraf için ve özellikle Erzurum halkı için hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL