• Geri dön

  • 321 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 394 İşletme görüntülenme


Artan sıcaklıklarla birlikte klimalar, konut ve iş yerlerinin vazgeçilmez ihtiyacı haline gelmeye devam ediyor. DemirDöküm, split, salon tipi ve VRF ürün gamındaki yenilikçi çözümleriyle, evlerden iş yerlerine, otellerden havalimanlarına, alışveriş merkezlerinden villalara ve çok katlı konutlara kadar serinlik ve üst düzey konfor vadediyor.

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, soğutmadaki iddiasını yeni nesil ürünleriyle artırmaya devam ediyor. Sahip olduğu özelliklerle çevre ve verimlilik değerlerinden taviz vermeyen, tasarımı ile bulunduğu her ortama, farklı dekorasyon stillerine uyum sağlayan DemirDöküm'ün yeni nesil soğutma ürün grupları, yazın sıcağını ve nemli havasını unutturup üst düzey konfor sağlayacak.

Ev ve iş yerlerinden otel ve hastanelere, havalimanından alışveriş merkezlerine, büyük konutlardan villa ve çok katlı rezidanslara kadar tüm beklentilere yönelik ürün yelpazesini genişleten DemirDöküm, Kion, A6, A420 FI, A5, A5 Multi, A450 F ve DVS adındaki VRF ürün grubuyla serin, sessiz, ferah ve konforlu bir ortam sunuyor.

Farklı kapasite seçenekleriyle tüm ihtiyaçları karşılayacak özelliklerle donatılan DemirDöküm soğutma ürün grubu, kullanım rahatlığı ve kullanıcı dostu tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Modern yaşamın gereksinimlerine cevap verecek teknolojileri üzerinde barındıran ürünler, Wi-Fi ile uzaktan kontrol imkanı sayesinde her yerden yönetilebiliyor ve istenilen zamanda hızlı soğutma ve programlanabilme özellikleriyle yaşam alanlarının havasını değiştiriyor. Tasarım ve özelliklerinin yanı sıra yüksek enerji verimliliği ile öne çıkan DemirDöküm soğutma ürün grubu, kullanıcıların enerji sarfiyatını azaltarak doğaya ve bütçelerine de katkıda bulunuyor.

ÇEVRE VE ENERJİ İLE DOST YENİ NESİL KLİMA: KION

Soğutmada A6 klimalar ve MaxiAir ısı pompası ile tüketicilerin beğenisini kazanan DemirDöküm, bu yaz da Kion split klimalar ile yaşam alanlarının havasını değiştirmeyi planlıyor. Şirketin yenilikçi tasarım çizgisini yansıtan Kion, üstün özellikleriyle iç mekân hava kalitesini artırarak kullanıcısına yüksek seviyede konfor sağlıyor. Yüksek enerji verimliliği ile A++ sınıfında geliştirilen ürünün, dört farklı (9, 12, 18 ve 24 bin btu/h) kapasite seçeneği bulunuyor. Ozon tabakasına etkisi yüzde 68 oranında azaltılan ürün, "Hızlı Soğutma" özelliği ile bulunduğu ortamı çok kısa süre içinde istenilen konfor şartlarına kavuşturuyor.

BÜYÜK MEKANLARA YENİLİKÇİ ÇÖZÜM

Ticari klima segmentinde 10 yıla yakın süredir önemli çalışmalar gerçekleştiren ve birçok ürünü tüketicileriyle buluşturan DemirDöküm, iklimlendirmede yüksek kapasite ihtiyacı olan ev, villa, rezidans, ofis, küçük işletme, hastane, alışveriş merkezi gibi mekanlar için DVS ürün ailesine yeni üyeler eklemeye devam ediyor. -5 ila 52 derece dış ortam sıcaklığı arasında soğutma, -20 ila 24 derece dış ortam sıcaklığında ısıtma yapabilen VRF kategorisinde yer alan DVS serisi, kullanıcısına yüksek verimlilik, düşük enerji tüketimi, minimum ses, üst düzey hava konforu vadediyor. Üst düzey teknolojisi ile yüzde 20 enerji tasarrufu sağlayan ürün, dokunmatik ekranlı merkezi kontrol ünitesiyle de fark yaratıyor. DemirDöküm DVS VRF ürün grubu, kompakt boyutlardaki estetik tasarımı ile bulunduğu ortamda bütünlük de sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL