• Geri dön

  • 857 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 393 İşletme görüntülenme


DemirClub ayrıcalıklı dünyasında iş ortaklarına kazandırmaya devam ediyor

DemirDöküm, iklimlendirme sektörünün iddialı, yenilikçi ve prestijli sadakat programı DemirClub ile iş ortaklarına kazandırmaya devam ediyor. İçeriği ve sağladığı avantajlarla iş süreçlerinde yeni bir dönem başlatan DemirClub'ın hediye havuzunda en yüksek puana sahip olan 2020 model ticari araç hediyesi, kazanan iş ortağına teslim edildi.

Teknolojinin itici gücünden faydalanarak hayata geçirdiği yenilikçi projelerle Türkiye genelindeki iş ortaklarıyla sinerjiyi artırıp, iş süreçlerini hızlandıran DemirDöküm, DemirClub platformuyla kazandırmaya devam ediyor. Toplamda 3 bin firmanın yer aldığı DemirClub'ı 2019 yılında etkin kullanan ve kazandığı puanlarla araç almaya hak kazanan Ertem Mühendisliğin ödülü törenle teslim edildi.

Ankara’da gerçekleştirilen tören; Ertem Mühendisliğin sahibi Çağlayan Ertem, DemirDöküm Ankara Bölge Müdürü Hakan Özkan, Ankara Bölge Şefi Erden Tuncay ve Müşteri Sadakati Program Yöneticisi Ertan Evkuran’ın katılımıyla gerçekleşti.

İŞ ORTAKLARIYLA KURDUĞU BAĞI KUVVETLENDİRİYOR
Dijital dönüşüm stratejisi kapsamında hayata geçirdiği sadakat programı DemirClub ile iş ortaklarıyla kurduğu bağı kuvvetlendiren DemirDöküm; platformda yer verdiği içeriklerle iş ortaklarının gelişimine katkı sağlarken aynı zamanda onları pek çok avantajla buluşturuyor. Ürün bilgileri, ücretsiz eğitimler, pazarlama araçları, teşvik ve iş gelişimine yönelik yeni içeriklerle DemirClub’ın avantajlı dünyasını her geçen gün daha da geliştiren DemirDöküm, yıl içerisinde yüksek performans gösteren iş ortaklarına sunduğu hediyeleriyle sektörün en iddialı, yenilikçi ve prestijli sadakat programını onlar için daha avantajlı kılmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL