• Geri dön

  • 614 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 394 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektörünün en köklü markalarından olan DemirDöküm, sektörün gelişimi için katma değer yaratan organizasyonları desteklemeyi sürdürüyor. Doğal gaz sektörünün bugünü ve geleceği için düzenlenen, DemirDöküm’ün oturum sponsoru olarak yer aldığı 4. İstanbul İç Tesisat Buluşması’nda, sektörün önde gelen isimleri geleceğe ışık tutacak gündemleri katılımcılarla paylaştı.

Doğal gaz sektörünün önde gelen paydaşlarının katılım gösterdiği 4. İstanbul İç Tesisat Buluşması, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. “Doğal Gazın Güvenli ve Verimli Kullanımı” ana başlığında düzenlenen etkinlikte sektörün bugünü konuşulurken geleceğini etkileyecek yeni trendler de masaya yatırıldı.

Gerçekleşen buluşmada DemirDöküm, “Verimli Doğal Gaz Kullanımı” başlıklı ilk oturumun sponsorluğunu gerçekleştirdi. Oturumda TTMD Genel Sekreteri Kemal Gökay, DOSİDER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Celalettin Çelik, Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanvekili Seyfettin Avcı ve Yıldız Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Yüksel Karahan konuşmacı olarak yer aldı. Tüm gün süren etkinlik doğal gaz dağıtım şirketleri, sertifikalı tesisat şirketleri, sektörün önde gelen firmalarının temsilcileri, ürün tedarikçileri ve sektör çalışanları tarafından yoğun ilgi gördü.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL