• Geri dön

  • 179 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 394 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, yetkili satıcılarının motivasyonunu artırmak ve satışlarını desteklemek için her sene birbirinden farklı konseptte düzenlediği toplantılarına yenilerini ekledi. Şirket bu sene ödüllü seyahat kampanyası kapsamında başarılı olan iş ortakları için Endonezya ve Özbekistan’a gezi düzenledi. Düzenlenen organizasyonlara toplamda 300’ü aşkın iş ortağı katıldı.

DemirDöküm, Türkiye genelindeki başarılı yetkili satıcılarını bu yıl da yurtdışı seyahati ile ödüllendirdi. İş ortaklarıyla oluşturduğu bağ ile her yıl başarılarına yenilerini ekleyen şirket, gelenekselleşen seyahat kampanyasıyla bu kez rotayı Bali ve Taşkent'e çevirdi. Paydaşları ile sinerjiyi artırmanın da hedeflendiği program kapsamında 2023 yılında üstün performans sergileyen toptancı ve taahhütçü yetkili satıcıları için Endonezya’ya, DemirClub üyesi satış noktaları için Özbekistan’a seyahatler düzenledi. İki ayrı organizasyona 300’ü aşkın iş ortağı katıldı.

DemirDöküm, müşteri beklentilerindeki değişimler ve hizmet kalitesinin önemi konusundaki paylaşımlarını, egzotik ve büyüleyici Bali manzaraları eşliğinde gerçekleştirdi. Şirketin yenilikçi ürün ve hizmetlerinin tanıtımı için düzenlenen etkinlikte, 100’ün üzerinde toptancı ve taahhütçü yetkili satıcısı bir araya geldi. Bali'nin eşsiz doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirası, katılımcılara özel keşif turlarıyla sunuldu. Etkinlik boyunca, bölgenin mimari harikaları gezildi, katılımcılar yerel lezzetleri tatma fırsatı buldu.

Yetkili satıcıları ve satış noktaları arasındaki iletişim hızını artırmak, Türkiye'nin her noktasında müşterilerine aynı kalitede hizmet sunabilmek için DemirClub platformuyla iklimlendirme sektöründe birçok ilke imza atan DemirDöküm, yurt dışındaki diğer programı DemirClub üyesi satış noktalarına yönelik düzenledi. Özbekistan'ın başkenti, kadim şehir Taşkent'in zengin kültürel yapısı ve benzersiz atmosferi, katılımcılara özel bir deneyim yaşattı. Bölgenin tarihi ve modern dokusunun keşfedildiği etkinliğe DemirDöküm'ün 200’e yakın iş ortağı katılırken, şirketin yeni dönem iş planları katılımcılarla paylaşıldı.

DemirDöküm'ün iki farklı destinasyonda düzenlediği seyahat kampanyaları iş ortakları arasındaki bağları güçlendirerek şirketin yenilikçi çözümlerine ve hizmet kalitesine olan vurgusunu bir kez daha öne çıkardı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL