• Geri dön

  • 547 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 394 İşletme görüntülenme


DemirDöküm dört 4'lük yoğuşmalı kazan ailesini satışa sundu
Türkiye'de ve dünyanın 50 ülkesinde on binlerce ailenin ilk tercihi olan DemirDöküm, yoğuşmalı ürünleriyle yenilikte hız kesmiyor. 21 Nisan'da ülkemizde de uygulanmaya başlanan ErP Yönetmeliği ile birlikte yoğuşmalı kombisi Atromix'i, geçtiğimiz günlerde ısı pompasını tüketicileri ile buluşturan DemirDöküm, şimdi de kaskad ürün kategorisinde MaxiCondense yoğuşmalı kazan ailesinin yeni üyelerini satışa sundu.

Türkiye'nin ilk kombi ve ilk yoğuşmalı kombi üreticisi DemirDöküm, MaxiCondense ile kaliteli ve yüksek tasarruflu ürünlerini tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. DemirDöküm’ün kaskad ürün kategorisindeki yeni ürünü duvar tipi yoğuşmalı kazan MaxiCondense, 4 farklı kapasite seçeneği ile satışa sunuldu.

Yoğuşma teknolojisi sayesinde yüzde 109’a varan verimliliği ve yüksek tasarruf imkânı ile MaxiCondense, her cihaza entegre kontrol panosu sayesinde kullanıcılara kolay, düşük maliyetli kurulum ve uzun ömürlü kullanım imkânı sunuyor. Düşük emisyon ve elektrik değerleri ile ön plana çıkan MaxiCondense yeni yoğuşmalı kazan ailesi, yüksek metrekareli evlerin ısıtma ihtiyacını 48 - 65 ile apartman, rezidans, alışveriş merkezleri ve hastane gibi toplu kullanım alanlarının ihtiyacını ise 110 – 150 ile karşılayacak.

64 CİHAZA KADAR KASKAD YAPILABİLİYOR
Premix eşanşör sayesinde merkezi ısıtmada kullanıcısına yüksek verim sunan MaxiCondense, kolay ve düşük maliyetli kuruluma, uzun ömürlü kullanıma sahip. Yüksek verimli pompası (HEP) ile enerji tasarrufunda yeni bir dönem başlatacak olan MaxiCondense, 64 cihaza kadar (*110 & 150 modelleri) kaskad yapabilme imkanıyla yüksek kapasite ihtiyaçlarına en uygun çözümü sunuyor.

Hem hermetik hem de standart bacaya montaja uygun olarak geliştirilen DemirDöküm'ün yeni duvar tipi yoğuşmalı kazan ailesi, kaskad sisteminde her ünite değişebilir ısı yükünde çalışıyor. İlk ünite belli bir verime ulaştığında bir sonraki modül kaskad sisteminde çalışıyor. Müstakil dairelerden yüksek metrekareli çoklu kullanım alanlarının ihtiyacı için geliştirilen MaxiCondense'de yer alan elektronik sistem, tüm cihazları otomatik olarak kontrol ederek, sıralı çalışma veya gerekli kapasiteyi tüm cihazlara paylaştırarak eşit yükte çalışmaya olanak tanıyor.

Düşük emisyon değerleriyle çevre dostu olan MaxiCondense, kompakt boyutlarının yanı sıra kontrol paneliyle de bina yöneticileri ve görevlilerin işini kolaylaştıracak. Sahip olduğu özelliklerle eski nesil kazanlara kıyasla ilk yatırım ve işletme maliyetini kısa sürede amorti eden MaxiCondense’in kullanıcısına sunduğu avantajlar şöyle;

Premix eşanjör sayesinde kullanıcısına yüzde 109'a kadar verim, daha düşük baca gazı sıcaklığı, daha fazla yoğuşma ve uzun ömürlü kullanım imkanı sağlıyor.

Dört farklı kapasite seçeneği bulunan MaxiCondense ile 64 cihaza kadar kaskad yapılabiliyor (*110 ve 150 modelleri)

Hem hermetik hem de standart baca ile çalışabilen ürün, her yere montaj imkanı tanıyor.

Bina otomasyon sistemine (BMS) entegre olabilen MaxiCondense 110 - 150, kontrol kolaylığı sağlıyor.

MaxiCondense, yüksek verimli pompası (HEP) ile yüksek enerji tasarrufu sunuyor.

Entegre kontrol panosu bulunan MaxiCodense, Master cihazda yaşanacak herhangi bir problemde diğer cihazların Master cihaz olarak kullanımına imkan tanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL