• Geri dön

  • 1.056 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 393 İşletme görüntülenme


DemirClub’lı iş ortakları İspanya’da bir araya geldi 

DemirClub Sadakat Programı ile iş ortaklarının ihtiyaçlarına en hızlı çözümü üreten DemirDöküm, "DemirClub Lig Kampanyası" kapsamında başarılı olan satış noktası ve yetkili satıcılarını İspanya’da ağırladı. Bu yıl 3’üncü kez düzenlenen kampanya kapsamında başarılı olan iş ortakları, İspanya’nın başkenti Madrid’in yanı sıra Orta Çağ esintilerinin hala hissedildiği Segovia ve Toledo’yu ziyaret etme fırsatı buldu.

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, 2010 yılında hayata geçirdiği DemirClub Sadakat Programı kapsamında geleneksel olarak düzenlediği “DemirClub Lig Kampanyası” ile başarılı iş ortaklarını ödüllendirmeye devam ediyor. Bu yıl 3’üncü kez düzenlenen kampanyanın sonuçları, DemirClub platformu ana sayfası üzerinden canlı olarak yayınlandı. Tüm iş ortalarının lig sıralamalarını takip ettiği ve kıyasıya yarıştığı kampanya sonucunda; 25 Platinum, 25 satış noktası ve 5 yetkili satıcı dereceye girdi. Yıl boyunca yoğuşmalı ürünlerde en fazla ilk çalıştırma adedini yakalayan iş ortakları DemirDöküm tarafından İspanya’da ağırlandı.

Geçtiğimiz yıllarda Amsterdam ve Tallinn’de gerçekleşen ödül gezisinin bu yılki durağı, Avrupa’nın en popüler turist destinasyonlarından biri olan İspanya oldu. Bu yılın şampiyonları, 4 günlük gezi boyunca İspanya’nın en güzel yerlerini görme fırsatı yakaladı. İspanya’nın meşhur boğa güreşi demo gösterilerini izleyen ve Real Madrid’in efsane stadı Santiago Barnebau’yu yerinde gören ziyaretçiler; Başkent Madrid’in yanı sıra UNESCO Kültür Mirası Listesi’nde bulunan Toledo ile görkemli su kemeri ve kalesiyle ziyaretçilerini büyüleyen Segovia’yı da rotalarına eklediler.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL