• Geri dön

  • 144 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 394 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, kaskad ürün serisiyle uluslararası pazarlarda varlığını güçlendiriyor. Şirket, yerli üretim MaxiPremix kaskad ürününün ihracat pazarlarına Azerbaycan ve Yunanistan’ı da ekledi. CEO Alper Avdel, her iki yeni pazardan da olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, "Uluslararası pazardaki başarımız, şirketimizin küresel rekabet gücünü artırmak adına önemli bir adım" dedi. Avdel, 2024'ün ilk çeyreğinde üç farklı ülkeye daha kaskad ürünlerinin ihracatını gerçekleştirmeyi planladıklarını belirtti.

DemirDöküm, üstün teknolojiye sahip ve sürdürülebilirlik odaklı ürünleriyle uluslararası pazardaki güçlü büyümesini sürdürüyor. Türkiye'nin yanı sıra dünyanın 40'a yakın ülkesinde ısı konforu sunan şirket, Bozüyük Fabrikaları’nda geliştirilen ve üretilen MaxiPremix kaskad ürününün ihracat pazarlarını genişletiyor.

İnşaat sektöründe artan, tasarruflu ve çevreci yoğuşmalı kazan talebi için MaxiPremix ürün ailesini geliştiren şirket, kullanıcısına yüksek sezonsal verimlilik sağlayan ürününün ihracat pazarlarına Azerbaycan ve Yunanistan'ı da ekledi. Bireysel konut, rezidans, merkezi sistemle ısınan binalar, alışveriş merkezleri, işletmeler ve hastane gibi alanlarda, tüm beklentileri karşılayacak özelliklere sahip olan MaxiPremix, kompakt boyutuyla dar alanlar için ideal bir alternatif olarak öne çıkıyor. Düşük emisyon değerleriyle çevre dostu olan MaxiPremix, 7 cihaza kadar kaskad yapabilme imkânıyla yüksek kapasite ihtiyaçlarına uygun çözüm sunuyor.

2024'ÜN İLK ÇEYREĞİNDE KASKAD İHRACATINA 3 ÜLKE DAHA EKLENİYOR

Küresel çapta yaşanan olumsuzluklara rağmen yenilik ve yatırımda hız kesmediklerini belirten DemirDöküm CEO'su Alper Avdel, "Üç yıl önce yüksek kapasiteli kaskad cihazlarının üretim hattı, makine parkı, alt yapı ile iş gücü başlıklarını kapsayan önemli bir yatırımı hayata geçirdik. DemirDöküm Bozüyük Fabrikaları, bu önemli yatırımla Vaillant Group'un kaskad cihazları üretim merkezi kimliğini kazandı. İkinci adımımız olan ihracat çalışmalarına da hızlı bir başlangıç yaptık. Ülkemizin yanı sıra 40 ülkede gerçekleştirdiğimiz ihracat faaliyetlerimize yeni ürünler eklemekten mutluyuz. İhracat pazarlarına 100 ve 150 kW kapasite seçeneğiyle sunduğumuz MaxiPremix kaskad sistemlerimiz ile ilgili oldukça olumlu tepkiler alıyoruz. 2024 yılının ilk çeyreğinde MaxiPremix'in ihraç pazarlarına Kazakistan, Moldova ve Özbekistan'ı da ekleyeceğiz. Uluslararası pazardaki başarımız, şirketimizin küresel rekabet gücünü artırmak adına önemli bir adım" dedi.

ENERJİ MALİYETLERİNİN AZALTILMASINA DESTEK OLUYOR

Yüksek kapasiteli kaskad ürün grubuna yönelik iç satışları değerlendiren Alper Avdel şunları söyledi: "Kaskad cihaz satışlarının önemli bir bölümü İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesinde gerçekleşti. Geçen yıla kıyasla kaskad ürün grubu satışında yüzde 25'lik bir artış yaşandı. DemirDöküm, kullanımı kolay, düşük emisyon değerleriyle çevre dostu, bina yöneticileri ve görevlilerinin işlerini kolaylaştıran ürünleriyle pazardan pozitif ayrışmayı başardı. DemirDöküm olarak, 69 yıllık köklü geçmişimizle milyonlarca ailenin tercihi olmanın gururunu taşıyoruz. Yüksek teknolojiyle donattığımız ürünlerimizle tüketicilerimizin enerji maliyetlerini azaltmalarına yardımcı oluyoruz."

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL