• Geri dön

  • 883 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 393 İşletme görüntülenme


Yoğuşmalı kombi ürün ailesi genişliyor

DemirDöküm İsomiX ile akıllı ısınma dönemi başlıyor

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, yoğuşmalı kombi ürün ailesini genişletmeye devam ediyor. Tüketicilerin beklentileri doğrultusunda ürün gamını geliştiren DemirDöküm, akıllı özelliklere sahip yeni kombisi İsomiX'i satışa sundu.

Türkiye’nin ilk kombi ve ilk yoğuşmalı kombi üreticisi DemirDöküm, yenilikte hız kesmiyor. Çevreye saygılı, sürdürülebilir ekonomiye uygun ve yenilikçi yoğuşmalı ürün grubuyla tüketicilerin doğalgaz faturalarını kontrol altına alan DemirDöküm, Türkiye'nin yeni akıllı kombisi İsomiX'i tüketicilerin beğenisine sundu. Yoğuşmalı kombileri ile dünyanın en prestijli endüstriyel tasarım ödüllerinden Good Design ve Green Good Design ödülünü birçok kez Türkiye'ye kazandıran DemirDöküm’ün yeni nesil yoğuşmalı kombisi İsomiX, üstün özellikleriyle yüksek metrekareli daire ve villa tipi geniş mekanlar için uygun bir çözüm olacak.

TASARRUF KURALLARINI YENİDEN YAZIYOR
DemirDöküm'ün yenilikçi tasarım dilini yansıtan, 30 kW ısıtma ve 34,8 kW sıcak su kapasitesine sahip olan İsomiX, kullanıcısına yüksek verimlilik ile tasarrufun yanı sıra yüksek sıcak su konforu sunuyor. Migo akıllı oda termostatı ile kullanıldığında yüzde 98 sezonsal verimliliğine ulaşabilen İsomix, FlameFit teknolojisi ile değişken gaz kalitesine göre hava-gaz karışımını maksimum derecede optimize ediyor. Bu sayede yüksek verimliliği ve düşük emisyon değerleri ile yakıt tasarrufunu artıran İsomiX, akıllı ısınma döneminin de kapılarını aralayacak. Yüksek verimli pompası sayesinde tesisat ihtiyacına göre pompa hızını otomatik olarak ayarlayan yeni nesil kombi, bu sayede elektrik sarfiyatını azaltabildiği gibi, 1:10 değerindeki yüksek modülasyon oranıyla farklı ısıtma ve sıcak su kapasite ihtiyaçları için de ideal gücü kullanarak üst düzey tasarruf sağlıyor. Ürün ayrıca 42 litrelik entegre boyleriyle de kullanıcısının sıcak su talebini hızlıca karşılıyor.

DOĞAL GAZ, ELEKTRİK VE SU SARFİYATI KONTROL ALTINDA
Dört adet sıcaklık sensörü sayesinde kullanım suyunda oluşabilecek sıcaklık dalgalanmalarını otomatik olarak algılayan İsomiX, çok düşük debide bile hızlı şekilde sıcak su sağlayıp gereksiz su sarfiyatını da önleyecek. Yenilikçi özellikleriyle adından sıkça söz ettirecek olan İsomiX, kullanıcısının ısınma ve sıcak su alışkanlığını yakından takip edecek. Haftalık Zaman Programı özelliğiyle kullanıcısının haftalık ısınma sıcaklığını bir seferde ayarlayabilen ürün, Akıllı Sıcak Su fonksiyonuyla da 15 dakikada bir kullanım suyu miktarını ölçüp günlük kullanım alışkanlığını takip ederek daha verimli, yüksek sıcak su konforu sunacak. Çift işlemcili ana kartı sayesinde yüksek güvenlikli, kullanıcı dostu cihazlar arasında ön sıralarda yer alan ürün, modern ara yüze ve yüksek çözünürlüğe sahip TFT kontrol paneli, yeni dokunmatik tuş takımı ile kullanım karmaşasını tarihe karıştıracak. 15 yıla karşılık gelen zorlayıcı kullanım şartlarıyla test edilerek üretilen İsomiX, düşük ses seviyesi ile yaşam alanlarında ses kirliliğine son verecek. Günün her saati yüksek sıcak su konforu sunan ve DemirDöküm Migo akıllı oda termostatı ile çalışabilen İsomiX, kullanıcısına cep telefonu ile uzaktan kontrol imkanı da sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL