• Geri dön

  • 774 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 393 İşletme görüntülenme


DemirDöküm'ün "Doğru Seçim Bir Ömür Sürer" reklam kampanyası Kristal Elma ödülü kazandı
Hazırladığı "Doğru seçim bir ömür sürer" kampanyasıyla yüzbinlerce izleyicinin kalbine dokunan DemirDöküm, 30'uncusu düzenlenen Kristal Elma’da ödüle layık görüldü. Hayatta yapılan doğru seçimlerin bir ömür boyu mutluluk vaat ettiğine dikkat çeken reklam filmi serisi, 3 binin üzerinde başvurunun gerçekleştiği organizasyonda tüm sektörlerden rakiplerini geride bırakarak Gümüş Elma ödülünü kazandı. 

Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 30’uncu kez düzenlenen ve 2013 yılından beri dünyanın en önemli pazarlama ve iletişim ustalarını konuk eden Kristal Elma Ödülleri sahiplerini buldu. Birçok farklı dalda ödül kategorisinin yer aldığı, Türkiye’de faaliyet gösteren ve aktif iletişim yapan firmaların 3 binin üzerinde başvuruda bulunduğu organizasyonda DemirDöküm, ‘Online Film/Kurumsal İmaj’ kategorisinde ‘Doğru Seçim Bir Ömür Sürer’ kampanyası ile Gümüş Elma ödülüne layık görüldü.

Dünyanın 50 ülkesine ısı konforu sunan DemirDöküm, cast kullanmadan gerçek kişilere yer verdiği ödüllü reklam filminde hayatta yapılan doğru seçimlerin bir ömür boyu mutluluk vaat ettiğine dikkat çekti. Yönetmen koltuğunda Özgür Balcı’nın yer aldığı ve Kompüter Ajans imzası taşıyan ödüllü kampanya; hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde, acısıyla tatlısıyla yarım asrı aşkın süredir bir arada olan çiftlerin sevgi dolu yaşam yolculuğunu kalplere dokunan samimi bir dille izleyicisiyle buluşturdu.

‘DemirDöküm, 64 yıldır doğru seçim’ sloganıyla yayımlanan reklam filmleri DemirDöküm’ün dijital dönüşüm stratejisi kapsamında; müşteri profili ve tüketici trendleri göz önünde bulundurularak dijital mecralar özelinde hazırlandı. DemirDöküm, sektörlerden bağımsız bir kategori olan ‘Online Film/Kurumsal İmaj’ kategorisinde layık görüldüğü Gümüş Elma ödülünü sadece iklimlendirme sektörü değil, tüm sektörler arasından galip gelerek elde etti.

DemirDöküm, 64 yıldır doğru seçim reklamı: https://www.youtube.com/watch?v=05-lD5BAkMY&list=PLvYhjTwmTl1pGhBE4vBKye13q8acjzPhJ

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL