• Geri dön

  • 707 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 393 İşletme görüntülenme


Ürünlerindeki yenilikçi tasarımı ve teknolojik donanımıyla iklimlendirme sektörüne yön veren DemirDöküm, küresel ölçekte ödüllendirilmeye devam ediyor. Birçok büyük şehirde yapılan tüketici araştırmalarından da yararlanılarak DemirDöküm Endüstriyel Tasarım ve Ar-Ge Bölümleri tarafından geliştirilen ve kısa süre önce satışa sunulan ademiX yoğuşmalı kombi, dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen iki ödüle birden layık görüldü. Tasarımdan teknik ve kullanım özelliklerine kadar birçok alanda iklimlendirme sektörünün “yenilikçi kombisi” olan ademiX, Good Design ve Green Good Design ödülünü almaya hak kazandı.

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, çevreci ve üstün teknolojiye sahip ürünleriyle başarılarına bir yenisini daha ekledi. DemirDöküm, ABD’nin özgün mimarlık ve tasarım müzesi Chicago Athenaeum Museum liderliğinde 1950'den beri düzenlenen Good Design ve Green Good Design'de bir kez daha rakiplerini geride bıraktı.

Estetik - yenilikçi tasarım anlayışı, yeni teknoloji kullanımı, form, malzeme, yapı, konsept, fonksiyon, fayda, enerji verimliliği ve çevreye duyarlılık konusunda teknolojiden mobilyaya, giyimden otomotive, ekipmandan bina ve iklimlendirmeye kadar 100 kategoride binlerce proje ve tasarımın değerlendirildiği yarışmada DemirDöküm, Good Design ve sürdürülebilir ürünlerin onurlandırıldığı Green Good Design ödüllerini almaya hak kazandı.

68 YILDIR ISI KONFORU SUNUYORUZ
DemirDöküm Endüstriyel Tasarım ve Ar-Ge Bölümleri tarafından üretilen ademiX ile uluslararası arenada iki prestijli ödüle layık görülmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten CEO Alper Avdel, "Tasarladığımız ürünlerle Türkiye'de ve dünyanın dört bir yanında tüketicilerimize 68 yıldır ısı konforu sunuyoruz. Çevre ve insan sağlığına gösterdiği özenle, enerji verimliliği sağlayan ürünler üzerinde çalışmalar yürüten DemirDöküm'ün tasarım ve Ar-Ge alanındaki çalışmalarının böylesine önemli otoritelerce takdir edilmesi, bizleri geleceğin ürünlerini tasarlamaya daha fazla teşvik ediyor" dedi.

ÇEVRECİ VE ÜSTÜN DEMİRDÖKÜM YOĞUŞMA TEKNOLOJİSİ
Birçok büyükşehirde yapılan tüketici araştırmalarından da yararlanılarak geliştirilen ademiX, kullanım kolaylığının yanı sıra şık ve modern tasarımı, üstün teknik özellikleriyle yüksek konfor sunuyor. DemirDöküm yeni nesil kombilerinin ve tasarım yaklaşımının ilk üyesi olan ademiX, rakiplerine kıyasla yüzde 20 daha az yer kaplıyor. Tasarımı ile bulunduğu her ortama ve farklı dekorasyon stillerine uyum sağlayan Türkiye'nin yeni nesil kombisi ademiX, sahip olduğu özelliklerle çevre ve tasarruf hedeflerinden taviz vermeden, yüksek verimlilik vadediyor. 18-24 ve 24-28 kW kapasite seçenekleriyle satışa sunulan ürün, yüksek ısıtma ve sıcak su verimliliği ile kullanıcısına maksimum tasarruf sağlıyor. Yüksek ısıtma verimi, elektrik ve su tasarrufu sağlayan, düşük emisyon değerleri ile alanındaki en çevreci ürünlerden biri olan DemirDöküm ademiX yoğuşmalı kombi, uzun ömürlü ve konforlu bir kullanım deneyimi sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL