• Geri dön

  • 284 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 394 İşletme görüntülenme


DemirDöküm, sektördeki rekabet çıtasını dijital dönüşüm alanında hayata geçireceği projelerle yükseltecek. 69 yıldır sektöre öncülük eden DemirDöküm, sektörde öncü olduğu alanlara dijital dönüşüm ekibinin hayata geçireceği projelerle yenilerini ekleyecek. Ekibin 11 farklı proje ile çalışmalarına başladığını belirten DemirDöküm CEO'su Alper Avdel; "DemirDöküm olarak teknoloji ve inovasyonla kazandığımız deneyimle sektördeki konumumuzu güçlendirdik. Hayata geçireceğimiz yeni projelerle tüm süreçlerimizi kusursuzlaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

Teknolojinin hızla evrildiği günümüzde şirketler iş yapış biçimlerini kökten değiştirerek, rekabette yeni kapılar aralıyor. Üretim süreçlerinin kusursuzlaştırılması, müşteri memnuniyetinin artırılması ve sürdürülebilirliğin güçlendirilmesi amacıyla yürütülen dijital dönüşüm çalışmaları, şirketlerin başarıya giden yolda itici güçleri haline gelmiş durumda. Türkiye'nin sanayileşme serüveninde önemli bir rol oynayan DemirDöküm ise iklimlendirme sektöründeki konumunu pekiştirmek için dijital dönüşüm alanında yeni atılımlar yapmaya hazırlanıyor.

DemirDöküm, üretim, Endüstri 4.0 çalışmaları, dijital hizmetlerdeki uygulamalarıyla sektördeki konumunu daha da pekiştirmeyi hedefliyor. Marka, yenilikçi ürünlerinin yanı sıra üretim, satış sonrası hizmetler ve müşteri memnuniyeti alanında hizmete sunduğu projelerine yenilerini eklemek ve yönetmek için dijital dönüşüm ekibi kurdu. DemirDöküm, gelecek 5 yıl içinde üretimde verimlilik projelerine de odaklanarak, iş süreçlerini mükemmelleştiren projelerle yeni başarı hikayeleri yazmaya hazırlanıyor.

DemirDöküm CEO’su Alper Avdel, odaklanılan dijital dönüşüm çalışmalarının kademeli olarak hayata geçirileceğini belirterek, "Teknoloji ve inovasyonla kazandığımız deneyimle sektördeki konumumuzu güçlendirdik. Ekibimizle birlikte belirlediğimiz 5 yıllık plan çerçevesinde malzeme takibinden üretime, iş sağlığından iş güvenliğine, depolamadan lojistiğe, çevreden sürdürülebilirliğe kadar geniş bir yelpazede dijital dönüşümü gerçekleştireceğiz" dedi.

Avdel ayrıca, üretim, iş ortağı ve tüketici tarafında halihazırda yürütülen dijital dönüşüm çalışmalarına önümüzdeki süreçte 11 farklı projenin ekleneceğini; projelerin tüm süreçleri kusursuzlaştıracağını belirtti. Bu projeler aracılığıyla DemirDöküm, daha etkin ve müşteri odaklı hizmetler sunmayı hedefliyor.

“DÖNÜŞÜM, TASARRUF VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ALANINDA YENİ FIRSATLAR SUNACAK”

Bozüyük Fabrikası’ndaki üretim süreçlerinde iş sağlığı ve iş güvenliği alanlarında önemli iyileştirmelerin hayata geçeceğini belirten DemirDöküm CEO’su Avdel şöyle konuştu: “Mobil teknolojileri kullanarak çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini korumayı amaçlıyoruz. İlk projemiz olan forklift ve yaya uyarı sistemini hayata geçirdik. Çalışanlarımızın motivasyonunu artıracak, şirketin başarısına olumlu katkı sağlayacak olan projeler de gündemimizde. Sanal gerçeklik eğitim odası projemizle yaratıcı çözümlerimizi artırıp, sektördeki ilklerimize yenisini ekleyeceğiz. Depolama ve lojistik süreçlerinde yürüteceğimiz projelerle verimliliğimizi artıracağız. Bu alandaki ilk projemiz olan dikey depolama sistemi için önemli bir yatırımı hayata geçirdik. Eş zamanlı yürüteceğimiz projeler, DemirDöküm’e tasarruf ve sürdürülebilirlik alanlarında da yeni fırsatlar sunacak. Verimli iş süreçleri sayesinde kaynakların etkin kullanımı ve çevre dostu uygulamaları hayata geçireceğiz.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL