• Geri dön

  • 223 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 394 İşletme görüntülenme


Doğal gaz iç tesisat sektörü, "5. İç Tesisat Buluşması"nda bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen buluşma, DemirDöküm'ün Premium sponsorluğunda gerçekleşti.

İklimlendirme sektörünün köklü markalarından olan DemirDöküm, sektörün gelişimi için katma değer yaratan organizasyonları desteklemeyi sürdürüyor. Doğal gaz iç tesisat sektörünün önemli etkinlikleri arasında yer alan Doğal Gaz İç Tesisat Buluşması'nın 5'incisi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

DemirDöküm'ün Premium sponsorluğunu üstlendiği etkinlik, Makine Mühendisleri Odası, Doğal Gaz Cihazları Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DOSİDER), İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İGDAŞ) ve sektördeki diğer firmaları bir araya getirdi.

Alanının uzman isimleri; iklimlendirme ve iç tesisat sektöründeki yasal düzenlemeleri, küresel ısınma, iklim değişikliği ve çevre konusunu derinlemesine inceledi. Tüm gün süren etkinlikte 11 isim yeni teknolojilerin sektördeki entegrasyonu, yeni nesil sistem ve ürünlerin kullanımının artmasının küresel ölçekteki önemini katılımcılarla paylaştı. 5. Doğal Gaz İç Tesisat Buluşması, tesisat firmaları, mekanik tasarım ve uygulama firmaları, proje firmaları, sektöre mal ve hizmet sağlayan firmaların yöneticilerini ağırladı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL