• Geri dön

  • 1.073 Görüntülenme

  • 109 Haber

  • 393 İşletme görüntülenme


Doğru Seçim" filmlerine yenisini ekledi
DemirDöküm yeni reklamı ile kalplere dokunmaya devam ediyor
Geçtiğimiz yıl hayatta yapılan doğru seçimlerin bir ömür sürdüğüne dikkat çektiği reklam kampanyası ile pazarlama sektörünün en prestijli ödüllerini alan DemirDöküm, "Doğru Seçim" filmlerinin yenisini yayımladı. Kompüter imzasını taşıyan yeni filmde bu kez hayatta yapılan doğru seçimlerin verdiği huzur paylaşılıyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da cast kullanılmadan gerçek kişilere yer verilen yeni filmde hayvan sahiplenmenin insan hayatına kattığı huzur vurgulanıyor.

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, dijital dünyayı odağına aldığı yeni reklam filmini yayımladı. Geçen yıl "Doğru Seçim" reklam filmi serisi ile hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde, acısıyla tatlısıyla yarım asrı aşkın süredir bir arada olan çiftlerin sevgiyle dolu yaşam yolculuğunu, kalplere dokunan samimi bir dille ekranlara taşıyıp Effie, Felis ve Kristal Elma Ödülü’nü kazanan DemirDöküm, serinin yeni filminde hayatta yapılan diğer doğru seçimlerin verdiği huzuru paylaşıyor.

Kompüter imzasını taşıyan yeni reklam filminde; ailesi tarafından terk edilen, kendini kariyerine adamış yalnız bir kadının bir gün şantiyeden geçerken tesadüfen karşılaştığı sakat bir köpeği sahiplenerek zamanla birbirlerinin yaralarını nasıl iyileştirdiğinin hikayesi duygusal ve samimi bir dille anlatılıyor. Kuruluşunun 65'inci yılını kutlayan ve bugüne kadar tüketicilerinin hayatlarına konfor sağlayan DemirDöküm'ün cast kullanmadan gerçek kişilere yer verdiği "Doğru Seçim" kampanyasının yeni filminin yönetmen koltuğunda ise Özgür Balcı yer aldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL