• Geri dön

  • 305 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


Huzurlu ve kesintisiz gece uykusu, bebekleri olumlu yönde destekleyerek hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerini sağlıyor. Gece uykusunun sık bölünmesi hem bebeği hem de anneyi etkiliyor. Doyumsuzluk hissi, bebeklerin geceleri uykularının kesilmesinin sebeplerinden biri olabiliyor. Doğru bir beslenme, bebeklerin uyku düzenlerine olumlu yönde destekliyor.

Tahıllı kaşık mamalar, vitamin ve mineral bakımından zengin bir besin takviyesi olarak bebeklerin dengeli beslenmesini sağlıyor. Uykudan önce tercih edilen tahıllı kaşık mamalar, bebeği tok tutarak gece boyunca huzurlu bir uyku geçirmesine yardımcı oluyor. Anneler, huzurlu bir gece uykusu geçiren bebeklerin gün içerisinde daha sakin, neşeli ve uyumlu olduğunu dile getiriyor.

Tahıllı kaşık mamalar hazırlanma aşamasında da pratik olması bakımından annelerin tercihi haline geliyor. Su ile hazırlanabilen tahıllı kaşık mamalar, çorbaların içerisine de eklenebiliyor. Anneler aynı zamanda, bebeklerinin sevdikleri meyve ve sebze pürelerinin içerisine de ekleyerek besin değeri açısından zengin bir öğün hazırlamayı tercih ediyorlar.

https://www.hero.com.tr/ herobabyturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL