• Geri dön

  • 253 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


İsviçreli Hero Baby, 135 yıllık köklü geçmişi ve uzmanlığıyla bebeklerin sağlıklı gelişimini organik kavanoz mamalarının farklı çeşitleriyle destekleyerek bebeklere vitamin ve mineralli lezzetler sunuyor.

Mevsiminde toplanan meyveler ile hazırlanan Hero Baby Organik Kavanoz Mamaları, ebeveynlerin dengeli ve besleyici mama arayışını karşılıyor. Hijyenik ortamda üretilen organik kavanoz mamalar, vakumlama yöntemi ile kavanoz içerisindeki mamanın havayla temasını önleyerek paketleniyor ve böylece son kullanma tarihine kadar tazeliğini koruyor. Bu vakumlama yöntemi sayesinde tüm meyvelerin besin değerleri ve lezzetini korunuyor.

Hero Baby Organik Kavanoz Mamaları, Türk çiftçiler tarafından yetiştirilen meyvelerle hazırlanıyor. Farklı çeşitlerine göre C vitamini ve kalsiyum açısından bebeklerin günlük ihtiyacının karşılamasına* yardımcı oluyor. Ailelerin besleme konusundaki hassasiyetini önemseyen Hero Baby, tüm üretim süreçlerinde hijyeni, güvenliği ve kaliteyi en üst safhada tutuyor. İlave şeker ve gluten içermeyen organik kavanoz mamalar, organik sertifikalı bahçelerde yetişen meyvelerden üretiliyor.

*Enerji ve besin öğeleri tablosunda yer alan % BRD oranlarında.

https://www.hero.com.tr/ herobabyturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL