• Geri dön

  • 356 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


Bebeklerin prebiyotikler, İsviçreli Hero Baby’nin çilekli ve muzlu çeşitleriyle yoğurtlu kavanoz mamalarında bebeklerin sağlıklı adımlarına destek oluyor.

Hero Baby’nin çilekli ve muzlu prebiyotikli yoğurtlu kavanoz mamaları, el değmeden hijyenik koşullarda üretilerek bebeklerin bağışıklık sistemine katkıda bulunuyor. Vücut için sağlıklı bakteriler olarak ön plana çıkan probiyotiklerinbesleyicisi olarak nitelendirilen prebiyotiğesahip mamalar, 500’den fazla farklı tarım analizinden geçerek sonbaharda, bebeklerin ve küçük çocukların bağırsak gelişimine de yardımcı…
Besleyici bir formülle annelerin mutfağına giren çilekli ve muzlu yoğurtlu kavanoz mamaların içerisinde hiçbir koruyucu ve renklendirici bulunmuyor. Türkiye’de bir ilk ve tek olma niteliği taşıyan prebiyotikli içeriğiyle sunulan mamalardan çilekli yoğurtlu 8. ayda, muzlu yoğurtlu ise 6. aydan itibaren bebeklerin tüketebilmesi için öneriliyor.

Hero Baby, bebeklerin ek gıdaya geçiş dönemlerinde damak zevklerini de geliştirebilmeleri için çilekli ve muzlu prebiyotikli yoğurtlu kavanoz mamalarıyla sağlıklı nesillerin destekçisi oluyor.
https://www.hero.com.tr/ herobabyturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL