• Geri dön

  • 299 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


Sağlıklı ve formüllü ile bebek beslenmesinin önemli bir ayrıntısı olan Hero Baby Rezeneli Organik Bebek Bisküvisi, küçüklerin huzur dolu bir uyku geçirmesine olanak sağlıyor. Özel içeriğini birbirinden farklı tariflerle zengileştiren Hero Baby, anne mutfağının en keyifli destekçileri arasında yerini alıyor. Doğal yollarla bebeklerdeki gaz sorunu ve hazımsızlık gibi problemlere de yardımcı olan rezene bitkisi, Hero Baby’nin uzmanlığıyla geliştirilerek, bebeklere uzun ve deliksiz bir uyku uyumaları için bebek bisküvisi olarak sunuluyor.Bebeklerinin rahat bir uyku uyumasını isteyen anneler için rezeneli organik bebek bisküvisini öneriyor. Organik bisküvinin içeriğinde ise demir, kalsiyum ve mineraller bulunuyor. Bebeklerin narin yapısı için özel olarak hazırlanan organik bebek bisküvisi, kolaylıkla sütte erirken annelere ise bebekleriyle keyifli vakit geçirmek düşüyor.

Sadece 5 Dakika Rezeneli Bisküvili Muhallebi (6. Aydan Itibaren)
Malzemeler:


5 adet Hero Baby Organik Rezeneli Bebek Bisküvisi
1 adet armut
1 yemek kaşığı organik buğday unu
2 çay kaşığı irmik
1/2 su bardağı süt
1/2 su bardağı su
1 muz
1 karbonat

Hazırlanışı:
Armutun kabuğunu soyun, rendeleyin. Küçük bir tencerede pirinç unu, irmik, süt ve su karıştırın ve orta ateşte kaynayana kadar pişirin. Kıvam aldıktan sonra ocaktan alın ve ve rendelenmiş armudu ekleyin. Bu karışımın içine Hero Baby Organik Bebek Bisküvisini ekleyip robottan geçirin.
Hero Baby Organik Rezeneli Bebek Bisküvisi sadece Migros mağazalarında ve Migros Sanal Market’te tüketicisiyle buluşuyor.
https://www.hero.com.tr/                 herobabyturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL