• Geri dön

  • 424 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


Bebeklerin, damak zevklerinin gelişiminde kritik bir rol oynayan İsviçreli Hero Baby’nin kavanoz mamaları, meyve ve sebzelerin besleyici ve sağlıklı dünyasını annelerle buluşturuyor. Ek gıdaya geçiş döneminde bebeklerin sağlıklı gelişimi için meyve ve sebze tüketimine alışması çok önemli… Vitamin, mineral ve lif gibi diğer besinler öğelerinin ilave edildiği Hero Baby’nin kavanoz mamaları, bebekleringünlük C vitamini ihtiyaçlarının yüzde 100’ünü * karşılııyor.

Bebeklerin öğünlerine sebze ve meyve reçeteleriyle değer katan Hero Baby, fazla beslenmekten öte, kaliteli beslenmenin gerekliliğine dikkat çekiyor. Bebeklerin gelişim döneminde dengeli bir şekilde beslenmesi, ileri yaşlarda ortaya çıkabilecek aşırı kilo riski açısından da önem taşıyor.

Sindirim sistemi tam anlamıyla gelişmemiş olan bebeklerin, ek gıdaya geçiş döneminde sebze pürelerini tüketmesi tavsiye ediliyor. Dengeli beslenme açısından önemli olan meyve ve sebze püreleri bebekler tarafından daha kolay bir şekilde kabul ediliyor. 6.ayından itibaren bebeklerin farklı lezzetler denemesi ilerki dönemde onların yeni doğal tatlara daha açık olacağına işaret ediyor. *Ürünlerde bulunan %BRD miktarları https://www.hero.com.tr/ herobabyturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL