• Geri dön

  • 534 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


Doğadan ilham alan Hero Baby, Türkiye’nin ilk ve tek sütte kolayca eriyen organik bebek bisküvisi ile yapılan çeşitli lezzetleri, tarif kitapçığında bütünleştirerek, anne mutfağına renk getiriyor. Ek gıdaya geçiş döneminde bebeklerin ihtiyacı olan Kalsiyum, A ve D vitaminleri, Çinko ve Demir bakımından zengin olan ve organik buğday unundan oluşan Hero Baby Organik Bebek Bisküvisi ile hazırlanabilecek farklı tarifler, günün her öğününde bebekler için sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıklar sunuyor.

Organik Bebek Bisküvisi’nin yanı sıra beyaz peynir, pekmez ve süt ya da meyve suyu ile hazırlanan Bebek Bisküvili Kahvaltı, 6’ıncı aydan itibaren lezzeti ve besleyiciliği sayesinde güne muhteşem bir başlangıç sağlıyor. Bisküviyle hazırlanabilecek smoothie’ler ve atıştırmalık toplar ise gün içerisinde kurtarıcı olurken,gece uyumadan önce, Organik Rezeneli Bebek Bisküvisi ve meyve, organik un, irmik, süt, su ve karbonatın rondodan geçirilmesiyle çabucak hazırlanabilecek Rezeneli Bisküvili Muhallebi, bebeklerin tok karnına rahat bir uyku uyumalarına yardımcı oluyor.

Bebek Bisküvili Kahvaltı Tarifi (6. aydan itibaren)
Malzemeler: 5 adet Hero Baby Organik Bebek Bisküvisi
1 dilim az tuzlu beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
Yarım çay bardağı süt ya da meyve suyu

Hazırlanışı: Hero Baby bebek bisküvilerini kırıp, beyaz peynir rendesinin üzerine ekleyin. Bu karışımı bir kaba aktardıktan sonra pekmez tatlandırarak, isteğe göre; meyve suyu, süt veya devam formülü ekleyebilirsiniz. Karışımın püre haline gelmesinin ardından servise sunabilirsiniz.
*Hero Baby Organik Bebek Bisküvisinde beslenme referans değerleri, % 47 A Vitamini, % 37 D Vitamini, % 35 Kalsiyum, % 37 Çinko ve %50 Demir oranındadır.
https://www.hero.com.tr/ herobabyturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL