• Geri dön

  • 465 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


Anne mutfağının en önemli destekçilerinden biri olan tahıllı kaşık mamalar, bebeklerin ek gıdaya başladığı 6. aydan itibaren kuvvetli bir besin takviyesi olarak ön plana çıkıyor. Tahılların, bebekler ek gıdaya geçerken ilk tercih edilen besin kaynaklarından biri olması tavsiye ediliyor. Birbirinden çeşitli tahılları bir arada sunan mamalar, bebeklerinin dengeli beslenmesi konusunda annelerin yardımcısı oluyor. Tahıllı kaşık mamalar, gerek kahvaltıda gerek ara öğünlerde gerekse uyku saatinden önce bebeklerin beslenme rutinine eşlik ediyor.

Tahıllı kaşık mama tercihlerinde ise ürünün besleyiciliği ve doyurculuğunun yanı sıra formülünde kullanılan içeriklerin kusursuz bir şekilde kalite analizlerinin yapılmış olması güvenilirliği açısından büyük bir önem arz ediyor. Ayrıca mama seçimi yapılırken, her türlü zararlı maddelerden korunarak koruyucu, renklendirici ve ilave şeker içermemesine de dikkat edilmesi gerekiyor.

Tahıllı kaşık mamaları uykudan önce tercih eden anneler, bebeklerinin kesintisiz ve daha kaliteli uyuduklarını söylüyor. Bebeklerin kesintisiz ve kaliteli uyku almaları ise büyüme ve gelişmelerinde büyük bir rol oynuyor. Tahıllı kaşık mamalar birden çok alternatif ile hazırlanabiliyor. Su veya devam sütü ile hazırlamanın yanı sıra meyve veya sebze pürelerinin içerisine de kolaylıkla karıştırılıyor. Aynı zamanda pek çok anne, tahıllı kaşık mamaları çorbalara da ekleyerek besin değerini zenginleştiriyor.

https://www.hero.com.tr/ herobabyturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL