• Geri dön

  • 415 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


İsviçreli Hero Baby’nin özenle seçtiği organik sebze ve buğdaydan bebekler için özel olarak hazırlanan Organik Balkabağı Havuç Çorbası, bebeklerin 6’ıncı ayından itibaren kış mevsiminde bebeklerin sıcacık hissetmesini sağlıyor. Lezzeti ve besleyici içeriğiyle annelerin güvenilir tercihi, bebeklerin ise damak zevkine dost oluyor.

Kış aylarında yavaşlayan metabolizma dolayısıyla vücut direncinin düşmesine karşı balkabağı kurtarıcı etkilere sahip. Çeşitli vitaminler, lif ve antioksidan nitelikeki alfa ve beta karoten kaynağı balkabağı, bağırsak hareketliliğinin düzenlenmesine de yardımcı oluyor. Ayrıca, içeriğindeki kalsiyum, manganez, magnezyum, bakır, demir ve fosfor ile kemik gelişimine destek sağlıyor.

Bebeklerin sağlıklı bireyler olarak yetişmesine destek olan Hero Baby, kış mevsimi boyunca Organik Balkabağı Havuç Çorbası ile bebeklerin vazgeçilmezi oluyor. Bebeklerin hassas bünyeleri dikkate alınarak özenle hazırlanan çorba, zengin lif kaynağı, vitamin ve minerallerle bebeğinizin bağışıklık ve sindirim sistemlerinin gelişiminde önemli bir rol oynuyor.

https://www.hero.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL