• Geri dön

  • 241 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


İsviçreli Hero Baby, 135 yıllık köklü geçmişi ve uzmanlığıyla bebeklerin sağlıklı gelişimini kavanoz mama, bebek bisküvisi ve tahıllı kaşık mamalar ile destekleyerek aynı zamanda bebeklerin ek gıda yolculuğunda en büyük yardımcılarından biri oluyor. Hero Baby Türkiye’nin AR&GE departmanında çalışan uzman annelerinin katkısı sayesinde geliştirilen her bir ürün, anne sevgisiyle hazırlanıyor.

Hero Baby Türkiye’nin farklı departmanlarında görev yapan uzman anneler, bebeklerin sağlıklı gelişimine katkı sağlamak amacıyla geliştirilen ürünleri, 500’den fazla testten geçirerek anne titizliğinde inceliyor. Markanın tedarik zincirinde çalışan kadınların tamamı anne olması dikkat çekiyor. Ürünlerin, tarladan sofralara kadar annelere ve bebeklere en doğru şekilde ulaşmasını sağlayanlar ise yine bu anne çalışanlar oluyor. Hero Baby doğadan aldığı ilhamla hazırlıyor, bünyesinde bulunan üretken annelerle bebeklerin sağlıklı beslenme yolculuğuna değer katıyor. Marka, üretken anne çalışanlarıyla beraber annelik deneyimini ürünlere entegre ederek, bebeklerin geleceğe güçlü adımlar atmasına yardımcı oluyor. Hero Baby’nin geniş ürün yelpazesi uzman annelerin desteğiyle büyümeye devam ediyor, sağlıklı nesillerin yetişimesinde önemli bir rol oynuyor.

Anneler Gülümsüyor, Bebekler Sağlıkla Gelişiyor
Annelerin dengeli ve besleyici mama arayışını karşılamaya yardımcı olan kavanoz mamalar birbirinden farklı içerikleriyle bebeklerin de favorisi oluyor. Bebeklerin tüm gün ihtiyaç duyduğu mineral ve vitaminleri içeriğinde bulunduran organik bebek bisküvileri ise annelerin bebeklerine parkta, seyahatte veya ara öğünlerinde sunabileceği nefis bir atıştırmalık alternatifi oluyor.

Bebeklerin dengeli beslenmesinde büyük rol oynayan tahıllı mamalar Hero Baby farkıyla A, D, C, B6 ve B12 vitaminlerinin yanı sıra kalsiyum, demir, çinko ve folik asit minerallerini tek kasede sunuyor. Anne şefkati ve özeniyle sunduğu bisküvi, kavanoz ve tahıllı mama alternatifleriyle Hero Baby, hem annelerin hem de bebeklerin vazgeçilmezi oluyor.

Mevsiminde toplanan meyveler ile hazırlanan kavanoz mamalar, Türkiye’nin ilk ve tek sütte eriyen organik bebek bisküvileri ve vitamin deposu tahıllı kaşık mamalar birbirinden leziz çeşitleriyle annelerin en önemli kurtarıcılarının başında geliyor.

https://www.hero.com.tr/ herobabyturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL