• Geri dön

  • 239 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


135 yıllık uzmanlığı ile İsviçreli Hero Baby’nin Tahıllı Kaşık Mamaları’nı mutlu bir kahvaltıda, keyifli bir ara öğünde veya huzurlu bir gece uykusundan önce bebekler iştahla tüketiyor, annelerin içi rahat ediyor.

Miniklerin henüz gelişmekte olan sindirim sisteminin normal fonksiyonunu destekleyen tahıllı kaşık mamalar, içeriğindeki bebeklerin dengeli beslenmesinde kritik bir rol oynuyor. Tarladan sofraya özenle seçilen tahıllarla bebeklerin damak zevkine göre uygun öğünler hazırlamak mümkün… Sebze püreleri ve çorbalarla da rahatlıkla kullanılan Hero Baby Tahıllı Kaşık Mamaları, ek gıdaya geçiş döneminde annelerin kurtarıcısı oluyor.

Bebeğinizin sağlıklı adımlar atmasına yardımcı olan vitamin ve mineral desteği Hero Baby Tahıllı Kaşık Mamaları; demir, çinko, kalsiyum ve folik asit kaynağı olarak ön plana çıkıyor. Bebeklerin beslenmesinde meyve ve tahıl çeşitliliğini vurgulayan Hero Baby, su veya devam sütleri ile kolaylıkla hazırlanan tahıllı kaşık mamalarıyla bebeklerin ağlıklı kilo gelişiminde de önemli bir rol üstleniyor.

Bebeklerin vitamin ve mineral dolu uyku arkadaşı Hero Baby Tahıllı Kaşık Mamaları, kaşık meyveli, ballı irmikli, peynirli pekmezli, rezeneli ve daha bir çok çeşidi ile damak zevkini geliştiren özgün lezzetleriyle de doğadan gelen iyiliği sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL