• Geri dön

  • 252 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


Bebeklerin sağlıklı gelişimini destekleyen Hero Baby, ilikli kemik sulu kavanoz mama serisinde mevsim sebzelerini buluşturuyor. Mevsim geçişlerinde bebeklere destek olan özel seri, besleyiciliği ve pratikliği ile ile annelerin değişmez yardımcısı oluyor.

Bebeklerin sağlıklı beslenme rutinine değer katan ilikli kemik suyu, güçlü bir besin kaynağı olarak Hero Baby’nin kavanozlarında sunuluyor. Hero Baby’nin kalitesiyle üretilen ilikli kemik sulu püreler, pratik kullanımıyla ister evde ister seyahatte ister parkta bebeklerin her zaman yanında…

İlikli Kemik Sulu Ek Gıda Serisinde, evde hazırlaması zor olan uzun saatlerce pişirildiğinde faydasından yararlanılabilen kemik suyu ile buharda pişirilen sebzeler bütünleşirken bebeklerin lezzetli ve beslenme programının kahramanı oluyor.

Patates, kereviz, kabak ve havuç gibi sebzelerin buharda pişirilmesi ile hazırlanan ve bebekler için özel olarak üretilen ilikli kemik sulu ek gıdalar kalsiyum kaynağıdır. Bebeklere sebzeyi sevdiren lezzet olan Hero Baby İlikli Kemik Suyu, annelere ise bebeklerinin gelişimini keyifle izlemek kalıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL