• Geri dön

  • 183 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


136 yıllık bir mirasın temsilcisi İsviçreli Hero Baby, organik meyvelerin gücüyle geliştirdiği organik kavanoz mamaları, bebeklerin sağlıklı beslenme yolculuğuna eşlik ediyor.

Bebeklerin beslenme programlarının yanında damak zevklerinin gelişiminde kritik bir rol üstlenen Hero Baby, organik tarımla üretilen meyvelerden kavanoz mamalarını bebeklerin beğenisine sunuyor. Ek gıdaya geçiş döneminde oldukça önemli bir yere sahip olan organik meyvelerden hazırlanan kavanoz mamalar, bebeklerin günlük C vitamini ihtiyaçlarının yüzde 100’ünü * karşılıyor.

Kaliteli ve dengeli beslenme rutininin her zaman altını çizen Hero Baby, küçüklerin yeni tatları daha kolay kabul edeceğini ve onların damak tatlarını geliştireceğini vurguluyor.

Mevsiminde toplanan organik meyveler 500’ü aşkın testten geçirilerek, el değmeden cam kavanozlarda bebeklerin beğenisiyle buluşuyor. Hero Baby organik kavanoz mamaları, vakumlama yöntemi sayesinde kavanoz içerisindeki mamanın havayla teması önlenerek paketleniyor, raf ömürlerinin sonuna kadar tazeliğini koruyor.

*Ürünlerde bulunan %BRD miktarları

https://www.hero.com.tr/                             herobabyturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL