• Geri dön

  • 235 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


İsviçreli Hero Baby’nin organik çorba serisi, anneler için ek gıda döneminde bebeklerine güvenle sunabilecekleri lezzetli ve besleyici bir alternatif oluyor.

Hero Baby, Organik Tarhana Çorbası ile Anadolu’nun geleneksel tatlarını gelecek nesillerin damak zevkine göre sunarken, Organik Balkabağı Çorbası ile bebeklere alternatif bir lezzet sunuyor. Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti olan tarhana, B1 vitamini zengini içeriğiyle bebeklerin ek besin ihtiyacını kolaylıkla karşılıyor.

Türk mutfağının hem geleneksel hem de besleyici tatlarından biri olan tarhana çorbasını, bebeklerin ve küçük çocukların hassas bünyeleri düşünerek B1 vitamini açısından zenginleştirip hazırlayan Hero Baby, mutfakta annelerin en büyük yardımcısı oluyor. İçeriğindeki doğallık ve sayısız faydayla dikkat çeken özel içerikler, bebeklerin favori lezzetleri arasında yerini alıyor.

Tarladan sofraya özenle seçilerek her aşaması kontrol edilen, el değmeden hazırlanan Hero Baby Organik Tarhana Çorbası, Anadolu’nun organik buğdayları ile bebeğinizin ihtiyacı olan besleyiciliği sunuyor. Hero Baby Organik Tarhana ile bebekler mutlu anneler mutlu!

https://www.hero.com.tr/ herobabyturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL