• Geri dön

  • 317 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


Bebeklerin damak zevkini geliştirme misyonuna paralel olarak, motor beceri gelişimine de destek olan Hero Baby, tahıllı kaşık mama kutuları ile oynanabilecek oyunlar sayesinde eğlenceli bir yılbaşının sözünü veriyor. Anne ile bebek arasındaki iletişimin kuvvetlenmesini sağlayan kutu oyunları, kullanıldıktan sonra atılarak doğaya bir yük olan kutuların tekrar kullanılmasına ön ayak olurak, sürdürülebilirliğe de katkı sağlıyor.

Tahıllı kaşık mama kutularıyla, birbirinden farklı ve bebeklerin gelişimine katkı sağlayacak oyunlar oynanabiliyor. Evdeki yastık, minder veya başka eşyalarla başlangıç ve bitişi belli olan bir parkur hazırlayabilir, kutuları bebeğinizin aşması gereken bir engel gibi yerleştirebilir, böylece bebeğinizin kas gelişimine destek olabilirsiniz. Kutulardan bir tünel oluşturup, bebeğinizin bunu geçmesi için eğlenceli tezahüratlerle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Dilerseniz kutulardan kuleler yapın ve sadece devirin, bebeğinizin kahkahaları evde yankı bulurken neşeli bir yılbaşı duygusunu hep birlikte hissedeceksiniz. Veya kutular ile bir mini bowling oyunu yaratıp, herhangi bir top veya uygun nesne ile kutuları devirme oyununun zevkini ailecek yaşayabilirsiniz.

Bebekler inanılmaz derecede hızlı büyüyor ve gelişiyorlar. Bu özel anları, onlarla birlikte kutlamanın tadı her zaman ayrı olacaktır. Hero Baby tahıllı kaşık mama kutularıyla daha farklı oyunları, siz de oluşturabilir ve bebeğinizin bu güzel anlarını birlikte keşfetme şansı yakalayabilirsiniz.

https://www.hero.com.tr/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL