• Geri dön

  • 228 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


135 yıllık uzmanlığı ile İsviçreli Hero Baby, organik mevsim meyvelerini kavanoz mamalarında buluşturuyor, bebeklerin mineral ve vitamin ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılıyor. *

Organik tarım yöntemiyle beraber bebeklerin saf tatlara alışmasını destekleyen Hero Baby kavanoz mamaları, bebeklerin sağlıklı beslenmesine yardımcı oluyor. Bebekler için, özel bahçelerden özenle seçilen elma, şeftali, armut, kayısı, erik, muz gibi meyveler, tazeliğini ise hava almayan vakumlu kapağı sayesinde koruyor.

500’den fazla testen geçirilen mevsim meyveleri, tarım ilacı kalıntısı taşımadığından emin olunarak kavanozlara girerken, anneler Hero Baby Organik Meyve Püreli Kavanoz Mamaları gönül rahatlığıyla bebeklerine yediriyor. Mevsiminde dalından toplanan meyvelerle hazırlanan ve C vitamini kaynağı olan organik meyve püreli kavanoz mamaları, yoğurt veya tahıllı kaşık mamalar ile de karıştırılarak bebeklere farklı lezzetler sunuyor.

Organik sertifikalı bahçelerde yetiştirilen meyveleri, bebeklerin çeşitli öğünleriyle buluşan Hero Baby’nin Organik Kavanoz Mamaları’nı anneler güvenle seçiyor, bebekler ise sağlıkla tüketiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL