• Geri dön

  • 312 Görüntülenme

  • 62 Haber

  • 336 İşletme görüntülenme


Günün her anında bebeklerin güvenle tüketeceği Hero Baby Organik Bebek Bisküvisi, sütte hızlı ve kolay bir şekilde eriyor. Ek gıdaya geçiş yolculuğunda bebeğin ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri içeren bisküvi formülü, organik buğday unuyla hazırlanıyor. Bebeklere 6. aydan itibaren rahatlıkla yedirilebilen organik bebek bisküvisi, kalsiyum, çinko, demir ve folik asit kaynağı da sunuyor.

Günün en önemli öğünü arasında bulunan kahvaltı için ideal bir seçenek olan Hero Baby Organik Bebek Bisküvisi, sağlık profesyonelinin tavsiyesine göre biberonla datüketilebiliyor.. Bebeklerinin damak zevkini geliştirmek isteyen anneler için özel üretilen organik bisküvi, lezzetli ve besleyici özelliğiyle dikkat çekiyor. Farklı tatlarla beraber karıştırılmasının yanı sıra hızlı bir şekilde hazırlanmasıyla da bebek kahvaltısının vazgeçilmez reçetesi olarak ön plana çıkıyor.

Bebeklerin ihtiyacı olan çinko, demir, kalsiyum ve A, D vitaminlerini karşılamaya da yardımcı oluyor.*

*Hero Baby Organik Bebek Bisküvisi tüketime hazır haliyle, Beslenme Referans Değerleri üzerinden % 47 A Vitamini, % 37 D Vitamini, % 35 Kalsiyum, % 37 Çinko ve %50 Demir olacak şekildevitamin ve minareller içeriyor.

https://www.hero.com.tr/ herobabyturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL