• Geri dön

  • 256 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, hayata geçirdiği özgün iletişim çalışmalarıyla içinde yaşadığımız pandemi sürecinde umut veriyor. “Hangi fırtına sonsuza kadar sürer?” diyerek yaşanan zorlukların geçeceğine vurgu yapan Kahve Dünyası, “Hangi dağ, aşılamayacak kadar büyüktür?” mesajıyla da cesaret vermeye ve birbirimizden güç alarak beraber zirveye çıkacağımız günlerin yakın olduğuna değiniyor. Kahve Dünyası yayınlanan son mesajı “Kalbinin sesini hangi gök gürültüsü bastırabilir” ile de kalplerimiz birlikte attıkça mesafelerin bize engel olamayacağını ve kaçırılan tüm tatlı anların bir şekilde telafi edileceğine vurgu yapıyor.

Yeni yıla umudumuz bir nebze artmış olarak girsek de süreç sebebiyle zaman zaman cesaret ve moral desteğine hepimiz ihtiyaç duyuyoruz. Kahve Dünyası, misafirlerinden aldığı güçle yılbaşından bu yana hazırladığı umut dolu mesaj iletişimiyle hem ilham veriyor hem de kalpleri ısıtıyor. 2021 yılının ilk günlerinde yayınlanan ilk mesajda “Hangi fırtına sonsuza kadar sürer?” sorusuyla hepimizin durup düşünmesini sağladı. Kahve Dünyası, bir araya gelmenin ve buluşmaların değerini daha iyi anladığımız ancak biraz uzun süren bu fırtınanın da geçeceğine ve fırtına sonrası güzel günlerde yine bir araya gelineceğine dikkat çekti.

“Hangi dağ, aşılamayacak kadar büyüktür?” mesajında ise pandemi tüm dünyanın karşısına çıkan bir dağa benzetildi. Bu yolda yalnız olmadığımıza ve dayanışma ile zirveye hep birlikte çıkacağımıza dair mesajlarla Kahve Dünyası, umuda ve cesarete en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kalplere dokundu. Desteğe ihtiyaç duyanların her karşısına çıktığında düşündüren, okudukça da cesaretlendiren bu mesaj yalnız olmadığımızı bir kez daha hissettirdi.

Yaşadığımız bu zorlu dönemde sevdiklerimizden uzakta ve çoğu zaman kendimizle baş başa kaldık… Kalbinin sesini dinleyenler için her zaman bir yol olduğunu öğrendiğimiz bu sürece Kahve Dünyası güzel bir soruyla yaklaştı: “Kalbinin sesini hangi gök gürültüsü bastırabilir?” Kalpler birlikte attıkça, mesafelerin bize engel olmadığını bir kez daha hatırlatan bu mesajda ise birlikte atan kalpler için “Özlemek, kavuşmanın yarısı” mesajı vurgulandı.

Kahve Dünyası yıl boyunca güç veren, moral veren, cesaret veren mesajlarıyla karşımıza çıkmaya devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL