• Geri dön

  • 178 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası ve TEMA Vakfı iş birliği ile 2019 yılında başlatılan “Yeşil Termos” projesi devam ediyor. Kahve Dünyası, Çanakkale - Gürece Köyü’nde oluşturulan Kahve Dünyası Hatıra Ormanı’nda yeni fidanları yeşertmek için herkesi Yeşil Termoslarını doldurmaya davet ediyor.

Kahve Dünyası, sürdürülebilir bir geleceğe ve doğal yaşama katkı sunma hedefiyle TEMA Vakfı iş birliğiyle hayata geçirdiği “Yeşil Termos” projesini sürdürüyor. Proje kapsamında 2019 yılında Çanakkale - Gürece Köyü’nde Kahve Dünyası Hatıra Ormanı’nı oluşturmak için dikilen fidanlar büyüyor. Hatıra Ormanında yeni fidanlar yeşertmek için Kahve Dünyası mobil uygulamasından Yeşil Termos alan ya da Yeşil Termosunu altı defa kahveyle dolduran misafirleri adına her defasında bir fidan bağışlıyor. Yeşil Termos projesiyle dikilen her fidan için Kahve Dünyası misafirlerinin e-posta adreslerine sertifikaları gönderiliyor.

Kahve Dünyası, budunyahepimizin.org platformu çatısı altında hayata geçirdiği sosyal sorumluluk çalışmalarından biri olan Yeşil Termos projesiyle sürdürülebilir bir yaşam ve çevreye katkı sunmak amacıyla gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için çaba gösteriyor. Kâğıt ve plastik bardak tüketiminin azaltılmasına da destek olan Yeşil Termos projesi sıfır atık prensibine de hizmet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL