• Geri dön

  • 327 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Kahve Dünyası, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nde en kaliteli kahve çekirdeklerinin özel harmanıyla hazırlanan yepyeni kapsül kahveleriyle lezzet tutkunlarının kalbini çalıyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, misafirlerine sunduğu özel lezzetlere kapsül kahveyle bir yenisini daha ekliyor. Kahve Dünyası, en kaliteli Arabica çekirdeklerinin özel harmanıyla hazırlanan kapsül kahvelerle, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’ne benzersiz lezzetler katıyor. Kahve Dünyası kapsül kahvelerin farklı damak tatlarına sahip kahve severler için Classico, Colombia, Ristretto adında olmak üzere üç ayrı çeşidi bulunuyor.

Her yudumda kahve hazzını yaşatan Classico espresso kapsül kahvede, limon ve yaban mersininin yanı sıra çiçeksi tatların baskınlığı hissediliyor. Yoğun kıvamıyla güne dinamik bir başlangıç yapmak isteyenlerin favorisi olacak Colombia yöresel çeşidi espresso kapsül kahve, lavanta çiçeği aroması ile kestane ve fındık tatlarının hissedildiği dengeli lezzetiyle öne çıkıyor. Ristretto kapsül kahve ise sert içimli kahveleri tercih edenler için özel bir harman sunuyor. İsli tadıyla güçlü bir gövdeye sahip Ristretto kapsül kahve, damaklarda bitter çikolata lezzetini hissettiriyor.

10 üründen oluşan paketlerde satışa sunulan Kahve Dünyası kapsül kahvelere, Kahve Dünyası mağazalarının yanı sıra www.kahvedunyasi.com’dan da ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL