• Geri dön

  • 159 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Çocukların en sevdiği lezzetlerin başında şüphesiz çikolata geliyor. Bunu çok iyi bilen Kahve Dünyası, yılbaşı konseptiyle gerçekleştirdiği Çocuklar İçin Çikolata atölyelerinde hem küçüklere kendi çikolatalarını yapma fırsatını sunuyor hem de minik kalplerin yeni yıl heyecanlarına ortak oluyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, yeni yıl vesilesiyle çocuklar için çok özel bir atölye gerçekleştiriyor. Ocak ayının ilk haftasına kadar devam edecek yılbaşı konseptliÇocuklar için Çikolata atölyelerinde minikler bambaşka bir deneyim yaşayıp,çikolata şefleri eşliğinde, çikolatanın büyülü dünyasıyla tanışıyor.

Çocuklar İçin Çikolata atölyelerinde, çocuklar hem çikolatanın kaynağı kakao çekirdeğini tanıyor, hem de Kahve Dünyası’nın Batı Afrika’nın 1. hasat kakao çekirdeklerinden elde edilen çikolatalarıyla kendi lezzetlerini yaratıyor. Minikler atölyede kendi yorumlarıyla şekillendirdikleri çikolataları, evlerine de götürebiliyor. 40 dakika süren ve katılım ücreti 75 TL olan Kahve Dünyası Atölye’nin Çocuk Atölyesi için rezervasyon yaptırabilir, yeni yıl heyecanını eğlence ve lezzet dolu Atölye’de çocuklarınızla birlikte yaşayabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL