• Geri dön

  • 233 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Bu bayram sevdiklerimizle aramızda mesafeler olacak olsa da onları hatırladığımızı göstermenin yolu Kahve Dünyası’ndan geçiyor. Kahve Dünyası, kahvedunyasi.com online mağazasından sipariş vereceğiniz taptaze Türk Kahvesi ve birbirinden enfes çikolata çeşitlerini sizin yerinize sevdiklerinize ulaştırıyor.

Bu Ramazan Bayramı belki de birbirimizden uzak geçireceğimiz son bayram olacak. Sadece biraz daha sabretmemiz gerek. Ama umuda kim sınır koyabilir ki? Sevdiklerimizle bir arada olamasak da onları hep kalbimizde taşıdığımızı göstermenin yolu Kahve Dünyası’ndan geçiyor, çeşit çeşit çikolatalar ve taptaze Türk Kahvesi Kahve Dünyası online mağazasında sizi bekliyor.

Kahve Dünyası online mağazası, kahvedunyasi.com üzerinden sipariş edebileceğiniz Kahve Dünyası lezzetleriyle isterseniz bayram tatili boyunca evde kendinizi şımartıp ödüllendirebilir, isterseniz uzakta olan yakınlarınıza, sevdiklerinize güzel birer sürpriz yapabilirsiniz. Kahve Dünyası lezzetleri Türkiye genelinde istediğiniz adrese teslim ediliyor. Online mağaza üzerinden verilen tüm siparişler, hijyen standartlarına uygun şekilde paketlenerek güvenli bir şekilde ulaştırılıyor.

Üstelik Kahve Dünyası, her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramı’nı da güzel sürprizlerle taçlandırıyor. 12 Nisan – 7 Mayıs tarihleri arasında www.kahvedunyasi.com online mağazasından yapacağınız 200 TL’lik alışverişlere 400 gr. Bonte ve 100 gr. Türk Kahvesi, 400 TL’lik alışverişlere 400 gr. Bonte, 150 gr. Lavi, 5 adet Gofrik ve 100 gr. Türk Kahvesi, 600 TL’lik alışverişlere ise 400 gr. Bonte, 400 gr Lavi, 200 gr. Fındıklı draje, 5 adet Gofrik ve 100 gr. Türk Kahvesi Kahve Dünyası’nın hediyesi oluyor.

Mis Gibi Türk Kahvesi ve Lezzet Dolu Çikolatalar
Kahve Dünyası’nın çok sevilen Türk kahvesi, taze kavrulmuş ve çekilmiş en kaliteli Arabica çekirdeklerinden elde ediliyor. Farklı damak tatları için orta kavrulmuş ve çok kavrulmuş seçenekleri bulunan Kahve Dünyası Türk Kahvesi’nin damla sakızı aromalı çeşidi de lezzetiyle alışkanlık yapıyor. Gana ve Fildişi Sahili menşeli birinci sınıf kakao tanelerinden üretilen Kahve Dünyası çikolataları ise her zevke ve damak tadına hitap ediyor. Gaziantep’in boz fıstığı ve yüzde 100 gerçek çikolatayla üretilen el yapımı Roche’un hem sütlü hem bitter çeşitleri bulunuyor. Tamamen el yapımı tarzında üretilen kakao ile kaplanmış çikolata dolgusuyla Trüf, klasik severlerin vazgeçemediği Madlen damakları şenlendiriyor. Enfes dolgusuyla lezzeti katlanan Lavi, çikolata kaplı lokum gibi birçok seçenek Kahve Dünyası’nda sizi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL