• Geri dön

  • 471 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Kahve Dünyası, 14 Şubat’ta Sevgililer Günü’ne özel yeni lezzeti Sevgili Kup’u misafirlerinin beğenisine sunuyor. Şubat ayı boyunca kup dolusu lezzet, Kahve Dünyası’nda misafirlerini bekliyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, kalbi aşkla çarpan çiftlere lezzetli bir öneri sunuyor. Şubat ayı boyunca Kahve Dünyası mağazalarında tadabileceğiniz bu lezzet, çikolata, meyve, pandispanya, renkli krispi gibi birçok malzemeyi bir kupta toplayıp kusursuz bir uyumla sunuyor. Tadına doyum olmayan Sevgili Kup’u, 14 Şubat kutlamanıza tatlı bir başlangıç yaparak sevgilinize olan aşkınızı bir kez daha göstermenizi sağlıyor.

Kahve Dünyası Hakkında
Yarım asırdır kahve - kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 200’ü aşkın mağaza olmak üzere 500’e yakın satış noktası, yurt dışında ise 15 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir. Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetinde, kendi üretimi olmayan hiçbir ürünü misafirlerine sunmayarak Türkiye’de bir benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışı sergilemektedir. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL