• Geri dön

  • 153 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Kahve Dünyası’ndan Dünya Süt Günü’ne özel anket
Kahveyle sütün mükemmel uyumu bir kez daha tescillendi

Kahve Dünyası, sosyal medyada büyük ilgi gören anket serileri ile tüketici alışkanlıkları, beğeni ve tercihlerini ölçümlemeye devam ediyor. 1 Haziran Süt Günü nedeniyle süt kullanım alışkanlıklarına yönelik bir anket gerçekleştiren Kahve Dünyası, kahve keyfimize de eşlik eden sütün hayatımızdaki yerine dikkat çekti. 6 binden fazla kişinin katıldığı anketin sonuçlarına göre, yüzde 43 oranıyla neredeyse her iki kişiden biri kahvesini sütlü içiyor.Ankete katılanların yüzde 57’si filtre kahvesini sütlü içtiğini belirtirken, yüzde 62’si sütlü Türk kahvesini Damla Sakızlı Türk kahvesine tercih ediyor.

‘Hepimizin ortak noktası’ Kahve Dünyası, 1 Haziran Süt Günü’ne özel sosyal medyada 6 binden fazla kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği özel iki anket çalışması ile süt tüketim alışkanlıklarını ölçümledi. Anket sonuçları, kahve keyfine en iyi eşlik eden lezzetlerden biri olarak sütün hayatımızdaki yerini bir kez daha gözler önüne seriyor. Katılımcıların yüzde 43’ü kahvesini sütlü içtiğini belirtirken, yüzde 57’si ise filtre kahveyi de sade yerine sütlü içmeyi sevdiğini belirtiyor.Ankete katılanların yüzde 81’i bitkisel yerine hayvansal süt kullandığını ve en çok inek sütü tercih ettiğini söylüyor. Bitkisel süt kullanmayı tercih edenlerin tercihi ise yüzde 83 gibi büyük bir oranla badem sütü.

Türk kahvenizi nasıl alırsınız?
Günde en az bir kere içildiği teyit edilen Türk kahvesinin aranan eşlikçilerden biri olarak süt büyük dikkat çekiyor. Sütlü Türk kahvesini Damla Sakızlı Türk kahvesine tercih edenlerin oranı yüzde 62 ile başı çekiyor. Ankete katılanların yüzde 60 gibi büyük bir çoğunluğu ise Latte’yi Cappucino’ya tercih ediyor. Latte tercihinde ise fıstıklı latte, tüketiciler tarafından yüzde 79 tercih oranı ile ilk sırada yer alıyor.

Kahve Dünyası dondurma üretimi için yılda 240 bin litre süt tüketiyor
Kahve Dünyası’nın tamamen el yapımı tarzında ürettiği, endüstriyel üretimden uzak, hammaddelerini özenle seçtiği unlu mamulleri ve dondurmalarının lezzetlerinin sırrı da kaliteli sütten geçiyor. Kahve Dünyası dondurmalarında hiçbir yapay katkı maddesi, aroma ve renklendirici kullanmadan, ürettiği dondurmalarında kalitesiyle tanınan tam yağlı Jersey inek sütü ve besin değeri yüksek, zengin kalsiyum ve bol vitamin barındıran keçi sütü kullanılıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL