• Geri dön

  • 1.021 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Kahve Dünyası Kestaneli Lezzetlerle Kışa Keyif Katıyor 

Kışın sevilen lezzeti kestane, Kahve Dünyası’nda en tatlı haline bürünüyor. Kahve Dünyası’nın usta dokunuşlarıyla lezzeti katlanan Çikolata Kaplı Kestane ve Kestaneli Çikolatalı Cheesecake’e doyum olmuyor.

Kışın en güzel lezzetlerinden biri hiç şüphesiz ki kestane… Mis kokusu, damakta bıraktığı benzersiz tadı ve yüksek besin değeriyle yemesi son derece keyifli ve faydalı olan bu lezzetin keyfi, Kahve Dünyası’nın usta dokunuşlarıyla katlanarak artıyor. Çikolata Kaplı Kestane ve Kestaneli Çikolatalı Cheesecake Kahve Dünyası mağazalarında lezzet tutkunlarını bekliyor.

Çikolata kestane ile buluşursa…
Kestane, Kahve Dünyası’nın birinci sınıf kakaodan üretilen çikolatasıyla buluşunca lezzeti taçlanıyor. Türkiye’nin en iyi kestanelerinin bitter çikolatayla kaplanıp Antep fıstığıyla tamamlandığı Çikolata Kaplı Kestane, damağınızda benzersiz bir şölen yaşatıyor. Her ısırıkta sizi mutlu edecek bu keyifli lezzet, Kahve Dünyası’nın muhteşem kahveleri ve sıcak spesiyal içecekleriyle eşsiz bir uyum sergiliyor.

Kestane tutkunlarına özel cheesecake
Tereyağı ve cevizle hazırlanan kıtır bisküvi tabanı ve gerçek cheesecake peyniriyle hazırlanan bu lezzete doyum olmuyor. Üzerine bir de çikolata ve nefis kestane şekeri eklenince cheesecake keyfi zirveye ulaşıyor. En kaliteli malzemelerle Kahve Dünyası ustalarının elinden çıkan Kestaneli Çikolatalı Cheesecake, kahveyle tamamlanan keyifli sohbetlere eşlik ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL