• Geri dön

  • 2.289 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Tadına doyulmaz kahvelerden çikolatalara, ev yapımı tadında pastalardan atıştırmalıklara her ürünüyle misafirlerine adeta bir lezzet şöleni yaşatan Kahve Dünyası, bu tatları sevdikleriyle paylaşmak isteyenlere Kahve Dünyası Hediye Kartı sunuyor. Kahve Dünyası Hediye Kartı, yeni yılda ve tüm özel günlerde sevdiklerine tatlı bir sürpriz yapmak isteyenleri bekliyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle misafirlerine birbirinden özel lezzetler sunan Kahve Dünyası, hediyede yeni bir dönem başlatıyor. Kahve Dünyası, yeni yılda sevdiklerine, dostlarına, iş arkadaşlarına Kahve Dünyası’nın tadına doyulmaz ürünleri arasından hangisini armağan edeceğine bir türlü karar veremeyenler için Kahve Dünyası Hediye Kartı’nı sunuyor. Kahve Dünyası mağazalarından satın alınabilen Hediye Kartı, her ürün grubu için hem Kahve Dünyası mağazalarında hem de www.kahvedunyasi.com online mağazası siparişlerinde kullanılabiliyor. Minimum kart tutarı 30 TL olan Kahve Dünyası Hediye Kartı’nın üst limiti ise tamamen size bağlı, dilediğiniz kadar yükleme yapılabiliyor.

Kahve Dünyası’ndan yılbaşı ruhunu yansıtan özel hediyeler
Kahve Dünyası’nın yeni yılın ruhunu yansıtan özel tasarım yılbaşı kutularının içinde dünyanın en iyi çikolatalarının orijini olan Gana ve Fildişi Sahilleri’nden toplanan birinci sınıf kakao çekirdeklerinden hazırlanan eşsiz çikolatalar, drajeler ve leziz içecekler yer alıyor. Kahve Dünyası’nın “Bu Dünya Hepimizin” platformu kapsamında sunduğu sosyal sorumluluk kutuları da yeni yıla girerken hem sevdiklerinizi hem de çocukları mutlu ediyor. Kahve Dünyası’nın Darüşşafaka Cemiyeti, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile ortak projesiyle sosyal sorumluluk kutularından elde edilen gelir bu vakıflara bağışlanıyor. Lezzet dolu içeriklere sahip, çocukların hayallerini yansıtan resimlerle süslenen sosyal sorumluluk kutularının yanı sıra yine çocukların çizdiği desenlerin yer aldığı Darüşşafaka ve Koruncuk Vakfı kupaları da sevdiklerinizin bütün yıl boyunca keyifle kullanabileceği bir hediye alternatifi oluyor.

Bu çikolataların tadına doyamayacaksınız
Çikolatanın en leziz hali ve bütün fıstık parçalarını buluşturan el yapımı Roche, Gaziantep’in meşhur boz fıstıkları ve Kahve Dünyası’nın sütlü veya bitter çikolatasıyla damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Hindistan cevizi veya kakao kaplı, bitter ya da sütlü çikolata dolgulu Trüf’ün sırrı da, gerçek kakao ve el yapımı üretiminden geliyor. Bademden çileğe, karamelden tropikal meyvelere birbirinden özel lezzetlerin gerçek çikolata ile buluştuğu Spesiyal ise adeta alışkanlık yapıyor. Sütlü ve bitter çeşitleriyle Madlen, klasikten vazgeçmeyenlere aradıkları lezzetin çok daha fazlasını sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL