• Geri dön

  • 467 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Kahve Dünyası bu bayramda da enfes çikolatalarıyla sizi bekliyor. Gaziantep’in boz fıstıklarıyla üretilen el yapımı Roche’tan enfes dolgusuyla lezzeti katlanan Lavi’ye, çikolata kaplı lokumdan her zevke uygun spesiyal çikolatalara kadar birçok seçenek Kahve Dünyası mağazaları ve www.kahvedunyasi.com’da sunuluyor.

Bu bayramı sevdiklerinden uzakta geçirecek ve onları ziyaret edemeyecek olanlar da, Kahve Dünyası online mağazasından verecekleri siparişlerle sevdiklerine tatlı bir sürpriz yapabilecek.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, paylaşmanın ve yardımlaşmanın içimizde uyandırdığı en güzel duyguların hatırlandığı bir bayramda daha enfes lezzetleriyle sizi bekliyor. Kahve Dünyası’nın farklı damak tatlarına ve bütçelere uygun çeşit çeşit çikolatalarının tadına doyum olmuyor. Kahve Dünyası, sevdiklerine hoş bir sürpriz yapmak isteyenler için de online olarak verilen tüm siparişleri istenilen adrese teslim ediyor.

Bu bayramda da çikolatanız Kahve Dünyası'ndan
Kahve Dünyası, mağazalarından alışveriş yapanları bayrama yakışan bir kampanyayla karşılıyor. 9 Ağustos’a kadar devam edecek kampanya kapsamında Kahve Dünyası, 100 TL ve üzeri alışverişlerde Türk kahvesi ve 200 gram Bonte, 250 TL ve üzeri alışverişlerde ise 400 gram Bonte kova, Türk kahvesi ve Kahve Dünyası kupası hediye ediyor. Kahve Dünyası mağazalarından 500 TL ve üzeri alışveriş yapan misafirler ise 200 gram bademli draje (beyaz), 400 gram Bonte kova, 250 gram filtre kahve, 250 gram Türk kahvesi, 500 gram Lavi ve Kahve Dünyası Kupası’nın sahibi oluyor.

Kahve Dünyası, online mağazası üzerinden sipariş verecek müşterilerini de unutmuyor ve onları da sürpriz hediyeler bekliyor. Kahve Dünyası online mağazasında 100 TL ve üzeri siparişlerde 100 gram Türk kahvesi, 250 TL ve üzeri siparişlerde ise 250 gram Türk kahvesi hediye ediliyor.

Kahve Dünyası’nda hepimize uygun bir lezzet var
Gaziantep’in meşhur boz fıstıklarının Kahve Dünyası’nın nefis sütlü ve bitter çikolatasıyla bir araya geldiği el yapımı Roche’tan enfes dolgusuyla lezzeti katlanan Lavi’ye, çikolata kaplı lokumdan her zevke uygun spesiyal çikolatalara kadar birçok seçeneğe Kahve Dünyası mağazaları ve Kahve Dünyası online mağazasından kolayca ulaşılabiliyor. Klasik severlerin vazgeçemediği Madlen, sadeliğiyle asaletini kanıtlayan enfes lezzetiyle Trüf, 40 yıllık hatırlı geleneksel lezzetimiz Türk kahvesi ve yöresel filtre kahveler de tüm Kahve Dünyası mağazaları ve Kahve Dünyası online mağazasında sizi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL