• Geri dön

  • 402 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 101 İşletme görüntülenme


Kahve Dünyası, 14 Şubat’ta keyifli bir sürpriz yaparak sevgilisinin yüzünü güldürmek isteyenlere tatlı bir öneri sunuyor. Kahve Dünyası’nın lezzetli çikolatalarıyla dolu Sevgililer Günü’ne özel hazırlanmış tasarım kutular, 14 Şubat’ın mutluluğunu arttırıyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, 14 Şubat’ta bu özel güne yakışacak özel kutular hazırlayarak sevgilisine leziz çikolatalarla tatlı bir sürpriz yapmak isteyenlere “içi mutluluk dolu” bir alternatif sunuyor. Sevgiler Günü’ne özel tasarlanan rengarenk kutular, dünyanın en iyi çikolatalarının orijini olan Gana ve Fildişi Sahilleri’nden toplanan birinci sınıf kakao çekirdeklerinden hazırlanan eşsiz çikolataları saklıyor. Kahve Dünyası’nın çikolataları, serüvenini Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan kutuların içinde sevdiğiniz kişiye hediye edildiğinde yüzlerde tebessüm oluşturarak tamamlıyor.

Bu özel kutuların yanı sıra Kahve Dünyası’nın “Bu Dünya Hepimizin” platformu kapsamında sunduğu sosyal sorumluluk kutularını seçenler, hediyesiyle hem sevgilisinin hem de çocukların yüzünü

Darüşşafaka Cemiyeti, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV)ile ortak yürütülen projelerden doğan sosyal sorumluluk kutularının satışından elde edilen gelir bu vakıflara bağışlanıyor. Sosyal sorumluluk kutularında çocukların hayallerini yansıtan resimleri de yer alıyor. Ancak isteyenler diledikleri bir fotoğrafı paketle beraber yollayarak, güzel anıları tekrar canlandırabiliyor.“En güzel hediye mutluluktur”diyerek 14 Şubat hediyesi olarak bu kutuları tercih edenler, bağış yapmanın verdiği mutluluğu ve Sevgililer Günü coşkusunu birlikte yaşıyor.
Özel kutulu çikolatalar, Kahve Dünyası mağazalarından veya www.kahvedunyasi.com sitesini ziyaret edilerek satın alınabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL